Skagen d. - 7. årgang Nyheder til dig - leveret på en miljøvenlig måde ! - en SkagenMedia.dk produktion
Se MÆRKEDAGE og NAVNE på "BAGSIDEN" - DØDSANNONCER - nederst på forsiden

10. november 2009 - kl.0:48 - af:

Skagen Gigt- og Rygcenter har siden etableringen i 2005 konsolideret sig som et gigtcenter med et patientoptag, der geografisk set dækker hele landet. Succesen har medført lange ventetider og Regionen har derfor besluttet at udvide centret med 4 værelser, 1 træningslokale, 1 bassin med tilhørende omklædningsfaciliteter, 2 samtalerum samt 1 personalekontor.

Regionsrådsmedlem Finn Jakobsen der er byggeudvalgsformand for projektet glæder sig meget over at udviklingen og siger:
Det var en rigtig beslutning vi tog i det gamle amtsråd da der blev indrettet gigt- og rygcenter på Skagen Sygehus. Vi er nu kommet så langt i planlægningen af udvidelsen, at byggeriet forventes startet til foråret således, at hele byggeriet står færdigt til sommeren 2011.

Skagen Gigt- og Rygcenter henvender sig til alle færdigbehandlede patienter med gigt- ryg- og muskellidelser. Henvisning til centret sker ved egen læge, sygehuslæge eller speciallæge.
Ud over 4 nye værelser indeholder udvidelsen også nyt bassin der er specielt beregnet for patienter med bevægelseslidelser. Hidtil har centret benyttet et mindre bassin ejet af kommunen, men med den kommende udvidelse er der behov for at patienterne kan benytte bassinet hele tiden.

Jeg glæder mig over at der er liv i det gamle Skagen Sygehus. Det er godt for patienterne og det skaber gode arbejdspladser i Skagen. Og så giver byggeriet jo også på kort sigt arbejde til håndværkere i en tid, hvor der er lidt stille, slutter Finn Jakobsen.

Finn Jakobsen

Finn Jakobsen

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

E-mail dette indlægÉn kommentar til: “Skagen Ryg- og Gigtcenter foran udvidelse”

 1. Peter Laigaard den: 10 november - 2009 23:39

  Kære Finn.

  Flot og visionært arbejde. Du/viser vejen at det er indenfor de utradítionelle områder at fremtidens arbejdspladser.

  Skagen har navnet som ingen andre kan købe sig til. Jeg foreslår at du/arbejder videre med det her. Det ligger et kæmpe potentiale indefor eks. handicappede og deres medhjælpere. De har formentlig muligheder for at besøge skagen for at rekreere uden for den normale højsæson, hvor vi gerne skal have arbejdspladser i Skagen.

  Tænk sig at man i hele landet snakker om “Hellerup Ugen” og alle ved at det er når de kendte holder ferie i Skagen óm sommeren.

  Det betyder selvfølgelig ikke at vi ikke skal satse på skipperskolen og fiskeri, bådbyggeri mv. men vi skal for Skagens vedkommende hele tiden tænke på de nye muligheder.

  Med venlig hilsen

  Peter Laigaard