Skagen d. - 7. årgang Nyheder til dig - leveret på en miljøvenlig måde ! - en SkagenMedia.dk produktion
Se MÆRKEDAGE og NAVNE på "BAGSIDEN" - DØDSANNONCER - nederst på forsiden
lagt online den 12. juni

23. juni 2013 - kl.9:44 - af:

stor_bamse_600x250

Kæmpebamse kommer til Skagen på tirsdag


Når toget tirsdag den 25. juni kl. 10.13 ankommer til Skagen Banegård er der en kæmpebamse med og indehaveren af Skagens Bamsemuseum, Jonna Thygesen, håber der er rigtig mange børn der vil komme for at byde bamsen velkommen til Skagen.

Alle børn er indbudt til ”Bamsefest”

Alle børn der møder op på banegården, vil få udleveret flag og med Bamse i spidsen går turen mod Skagen Bamsemuseum på Oddevej, hvor den vil blive budt velkommen af Turistdirektør Lene Kappelborg, som klipper snoren ind til Bamsemuset for at markere Bamsemuseets 15. Sæson åbning.

Derefter vil alle gæster blive budt ind til Bamsefest, hvor Bamses historie vil blive fortalt. Der vil blive serveret Bamseboller og saftevand til alle og så festes der videre med børnelege og Bamseløjer.

Festen slutter kl. ca. 13.00, hvor børnene får is og Bamse siger tak for i dag.

En helt speciel bamse

Det er en helt speciel bamse, der nu flytter ind på Skagen Bamsemuseum. Jonna Thygesen har fået Tiina Mylykangas, der bl.a. har designet figuren Harry fra DSB, til at lave denne kæmpebamse i menneskestørrelse helt specielt til Bamsemuseet, så nu kan alle bamserne der bor på museet glæde sig over at få en rigtig stor ”Storebror”.


Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

E-mail dette indlægDenne artikel er lukket for kommentarer.