Vi ønsker alle vores læsere et rigtigt godt nytår

Vi ønsker alle vores læsere et rigtigt godt nytår

22. december 2008 - kl. 12:13 - af

2008 er ved at være forbi, og vi kikker tilbage på det forløbne år. Vi siger tak til alle de flotte kommentarer som vi får, når vi bevæger os rundt i byen, og vi siger tak til alle i trofaste læsere. 2008 har udvidet vores læserskare ganske betragteligt. således nåede vi i løbet af året op på 779.526 besøgende, som tilsammen har set ikke mindre end 5.909.890 sider – det er næsten 6 mill. sider !

Dette er naturligvis kommet vores annoncører til gode. Spørgsmålet er dog blot om ikke vi nu har nået det leje som i fremtiden vil være naturligt for et lokalt medie som dette. I løbet af året har vi udgivet 1.374 artikler. Dette svarer til knap 4 artikler hver dag, og må vel egentligt siges at være helt fint.

Nu kan du også finde os på Facebook, hvor vi har oprettet en gruppe profil for SkagensAvis.dk

Vi tilpasser hele tiden SkagensAvis.dk med nye funktioner, som skal forbedre den oplevelse som i læsere har af mediet, og hvis der opstår spørgsmål, er i altid velkomne til at kontakte os.

I løbet af 2008 lovede vi at der ville komme et forenings register, det har vi dog ikke nået, men vi har ikke glemt det, så mon ikke det vil være online i løbet af de første par måneder af 2009.

I den forbindelse har vi en bøn til jer ude i foreningerne. Skriv til os når der sker noget nyt ! Det er ganske gratis markedsføring af jeres forening, og hele Skagen læser med.

Året har i særdelshed båret præg af det store og flotte jubilæum på Skagens Museum. Der har været utallige spændende arrangementer, som alle også har været velbesøgte. Museets ledelse samt alle medarbejdere har  på flotteste vis formået at løfte “et gammelt” kunstmuseum’s image til nye højder, fantastisk godt gået !

I samme åndedrag skal der naturligvis også uddeles store roser til Skagen Turistforening, for det flotte arbejde med “Den levende julekalender”, som er en succes uden lige i Danmark. Masser af Skawboer og turister får hver dag en ny oplevelse, og arrangementet bidrager markant til et indtryk af at Skagen naturligvis lever hele året.

Lidt “malurt i bægeret” er der dog, når vi kikker tilbage på det forgange år. Finanskrisen har med tsunami effekt stort set stoppet alt byggeri. Der bygges fortsat på Skagen Nordtrand, og det må vi håbe at der vedblives med. Det ville være utroligt trist, hvis Skagen området skulle blive skændet af halvfærdige byggerier.

Desværre slipper vi nok ikke helt, efter sigende er der ikke blevet arbejdet på byggeriet ved det tidligere “Skansen” i hele december måned, så nu står vi muligvis med en ny “tørdok” lige ved siden af den flotte Havnemesterbolig – kun tiden vil vise hvad der sker.

Vi er nu klar til at tage fat på 3. årgang med driften af SkagensAvis.dk, og vi glæder os til det nye år i fællesskab med alle jer læsere.

Vi holder lukket på redaktionen mellem jul og nytår, dog vil avisen blive opdateret igen mandag d. 29. december, så har du nogle nyheder til os, så send dem blot ind.

En rigtig glædelig jul, samt et godt nytår ønsker vi til alle !

Med venlig hilsen
Hans Chr. Andersen og Michael Fonseca Egelund

En kommentar til “Vi ønsker alle vores læsere et rigtigt godt nytår” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Vi ønsker alle vores læsere et rigtigt godt nytår”

  • Jeg ønsker jer alle en glædelig jul og et godt nytår, med tak for at gøre min afstand til Skagen mindre.
    Det første jeg gør hver morgen er at læse Skagens Avis her på nettet, det er en stor glæde for mig at følge med i hvad der sker der hjemme.
    Tusinde tak fra en gammel Skagen pige nu i Florida.
    Birgit Sabo.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi ønsker alle vores læsere et rigtigt godt nytår' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger