Nibe-Hansens fiskehandel i Skagen får nyt ansigt

Nibe-Hansens fiskehandel i Skagen får nyt ansigt

28. december 2008 - kl. 14:02 - af

En af Skagens mest kendte attraktioner skifter ansigt. Fiskehandler Jan Nielsen har pr. årsskiftet solgt Nibe-Hansens kendte fiskehandel på havnen, for i det nye år at åbne en større detail og en gros-fiskehandel et andet sted på havnen.

Jan Nielsen overtog for 12 år siden den landskendte fiskehandel i Thorvald Bindesbølls kendte pakhuse fra Skagens mangeårige borgmester H. Nibe-Hansen. 1. januar bliver forretningen overtaget af naboen, Ann-Christina og Mads Westphael, som har planer om at drive den som serveringssted og detailhandel.
Til gengæld fortsætter Jan Nielsen i nye lokaler på havnen – og en aftale om disse nye lokaler ventes at blive indgået i løbet af få måneder.

”Planen er, at den ny forretning fortsætter som den detailhandel, den er i dag – men også som en-gros-forretning. Dermed bliver min forretning fremtidssikret, ” siger Jan Nielsen. ” Det har de seneste år været stadigt vanskeligere at drive denne form for sæson-forretning udelukkende som detailhandler.

Det har været meget vanskeligt at få personale kun i sommerferien, hvor vor omsætning har været størst. Ligesom der i stigende omfang landes stadigt færre fisk netop i juli måned, hvor detailforretningens omsætning er størst.

Derfor har det været et stort ønske at kunne udvide med en en-gros-forretning, hvor vi kan ansætte personale på helårsbasis. Yderligere har vi ikke kunnet få tilladelse til en en-gros-afdeling i lokalerne i de gamle pakhuse, og det er derfor nødvendigt at finde større lokaler for at kunne drive de to slags fiskehandel.
Men jeg bliver på havnen, det er helt sikkert,” siger Jan Nielsen.

I de 12 år Jan Nielsen har drevet Nibe-Hansens fiskehandel i de gamle pakhuse er han, som sin forgænger, blevet et af Skagens kendte ansigter, som er på hat og fornavn med både skagboer og turister.

2 kommentarer til “Nibe-Hansens fiskehandel i Skagen får nyt ansigt” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Nibe-Hansens fiskehandel i Skagen får nyt ansigt”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nibe-Hansens fiskehandel i Skagen får nyt ansigt ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger