Dyster økonomisk vejrudsigt giver stigende interesse for økonomisikring

Dyster økonomisk vejrudsigt giver stigende interesse for økonomisikring

2. januar 2009 - kl. 7:05 - af

Hvis man ser på den økonomiske vejrudsigt, begynder de mørke skyer at samle sig i horisonten. I Forsikringscenteret i Sparekassen Vendsyssel mærker man også, at nordjydernes bekymring for pludselig at stå med en fyreseddel i hånden er stigende.

Foto: Helle S. Sørensen

– Det er ved at gå op for mange, at de højest får 15.700 kr. brutto om måneden i dagpenge, hvis de bliver arbejdsløse, siger forsikringschef Helle S. Sørensen og fortsætter. Står man f.eks. med et nyindkøbt eller nybygget hus, betyder det for mange at tæppet bliver revet væk under familiens økonomi.

Hvis man derimod i tide har tegnet en økonomisikring, kan man så at sige bygge ovenpå dagpengene, så man får helt op til 80% af bruttolønnen i op til 12 måneder. Det er en relativt billig måde at sikre sig mod økonomisk ruin i tilfælde af en fyring.

– Vi har længe haft økonomisikring som en del af vores forsikringssortiment, men vi har igennem de sidste par måneder mærker en klar stigning i interessen for at tegne denne type forsikring, fortæller Helle S. Sørensen, som anbefaler at man tager kontakt til sin rådgiver for at få set på om budgettet kan hænge sammen i tilfælde af arbejdsløshed.

– Det er nemlig vigtigt at få tegnet forsikringen i tide. Hvis man allerede er bekendt med kommende arbejdsløshed, er det nemlig for sent, understreger Helle S. Sørensen..

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dyster økonomisk vejrudsigt giver stigende interesse for økonomisikring' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger