En hilsen til alle Skawboer fra “Københavner Leif”

7. januar 2009 - kl. 9:06 - af

Hej Skagens Avis “Ordet er Frit” Først et godt Nytår og tak for jeres gode hjemmeside.

Et par ting jeg godt kunne tænke mig og få oplyst. Vi er mange unge og gamle der er rejst fra Skagen og bor forskellige steder i Danmark og Udlandet og tænker hvordan mon det går med dem, eller de og vores gamle venner. Jeg er 80 år så der er nok ikke så mange tilbage. Den gamle Skagens Avis fra “Bindslevs tid” stod der altid hvem der ikke var mere.

Det jeg også kunne tænke mig og vide da jeg er meget interesseret i sport da jeg selv har dyrket boksning i mine unge dage i Skagen og andre Klubber i Danmark? Er der ikke noget der hedder bokseklubben SIK mere?

Til slut de venligste hilsner Til alle Skawboer fra “Københavner Leif”

En kommentar til “En hilsen til alle Skawboer fra “Københavner Leif”” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “En hilsen til alle Skawboer fra “Københavner Leif””

 • Hans Chr. Andersen (WebRedaktør)

  Hej Leif, og tak for dit indlæg, og godt nytår til dig i lige måde.

  Med hensyn til dine ønsker om “Dødsannoncer”, så er jeg enig med dig, og flere andre har givet udtryk for det samme.

  Vi har gjort hvad vi kunne for at få disse med på SkagensAvis.dk. Vi har kontaktet den lokale præst, vi har kontaktet den lokale bedemand hver gang med samme resultat, af en eller anden grund ønsker man ikke at sende disse oplysninger til os.

  Medens jeg skriver dette, “slår” det mig dog, at jeg ikke har prøvet det lokale menighedsråd. Jeg kontakter dem, så ser vi hvad der sker.

  Mht. bokseklubben, så eksisterer den fortsat, nu hedder den blot Skagen Atletklub. Du kan kontakte formanden her: Hans Charlie Jensen – 98 44 22 89

  Med venlig hilsen
  Hans Chr. Andersen
  WebRedaktør

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger