Udvalgsformand udstiller malerier på Skagen Gigt- og Rygcenter

Udvalgsformand udstiller malerier på Skagen Gigt- og Rygcenter

12. januar 2009 - kl. 10:34 - af

Væggene på Skagen Gigt- og Rygcenter har i ugens løb fået nyt liv. På gangarealer og i opholdsstuen hænger farverige fabulerende malerier. Finn Jakobsen, der nok i Skagen er mest kendt som forstander på Hørby Ungdomsskole gennem en menneskealder, er som medlem af regionsrådet formand for byggeudvalget for Sygehus Vendssyssel – og således også for Skagen Gigt- og Rygcenter.

Da byggeudvalget i efteråret besøgte Gigt- og Rygcentret blev det aftalt med centerleder Markus Brasholt, at Finn Jakobsen skulle lave en maleriudstilling på centret i foråret 2009.

Patienterne på Gigt- og Rygcentret roser stedet meget. Omgivelserne findes vel ikke bedre i Danmark og centeret har vist, at de leverer en behandling og pleje som hjælper rigtig mange. Derfor er efterspørgselen på ophold også stor. Jeg synes det kunne være spændende at de indvendige gangarealer og opholdsrum blev peppet lidt op med mine opmuntrende og fantasifulde billeder. Det var da også opløftende at høre de mange positive kommentarer der kom fra patienterne, medens jeg forleden var igang med ophængningen siger Finn Jakobsen.

Som formand for byggeudvalget er det spændende at være med til at udvikle Ryg- og Gigtcentret til et aktiv for såvel patienterne som for Skagen, men det er da også lidt sjovt at få lov til som privatperson at putte lidt liv ind i de flotte bygninger, og det er mit håb, at billederne kan være med til at gøre opholdet til en rigtig god oplevelse, slutter Finn Jakobsen.

Se i øvrigt Finn Jakobsens Galleri på www.finnjakobsen.dk samt nedenstående informationer: Herfra kan evt. hentes billeder fra galleriet. Skagen Avis er også velkommen til at tage billeder på Gigt og Rygcentret. jeg vedhæfter et par billeder fra ophængningen i Skagen.

Fra Brochure:
finn BONDE jakobsen er oprindelig uddannet dekoratør. Senere læreruddannet med formning og billedkunst som specialer. Malede som ung, og efter en aktiv erhvervskarriere som efterskoleforstander og politiker – uden større kunstproduktion, er der nu igen gang i pensel og spartel.
– Livet er ikke sort eller hvidt, men spænder ligesom hans malerier over alle nuancer. Han udtrykker, at det vigtigste altid er at skimte lyset, uanset hvor mørket måtte gemme sig. – Og heldigvis er intet mørke så mørkt, at lyset ikke kan skinne igennem, siger han!
De fleste af hans malerier er meget farverige fabuleringer, der skaber livsglæde, godt humør og giver håb!
Se billedgalleri på www.finnjakobsen.dk Kontakt på email finn@finnjakobsen.dk eller tlf. 98401588

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udvalgsformand udstiller malerier på Skagen Gigt- og Rygcenter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger