Nyhedsbrev februar – Skagen Festival 2009

Nyhedsbrev februar – Skagen Festival 2009

11. februar 2009 - kl. 8:49 - af

Skagen Festival tyvstarter traditionen tro torsdag den 2.juli, og programmet til denne aften, der også giver mulighed for en god middag i Skagen Kultur- og Fritidscenter inden koncerten, har nu fundet sin endelig form med et show, der garanteret vil få mange op af stolene!

Ekvilibristiske, svenske Micke Muster, der var ét af de fantastiske, nye navne på festivalen sidste år, vil helt sikkert også i år trylle sine rock and roll numre ud af pianoets tangenter. De, der sidste år oplevede svenskeren, har klart og utvetydigt fremsat ønske om et genhør, og selv har Micke Muster givet udtryk for stor glæde over vores festival, stemningen i byen og sin egen koncert.

Canadiske Barrage har vi også tidligere lært at kende som en gruppe, der leverer et show med stor musikalsk virtuositet og forfriskende energi både i deres vokale arrangementer og i de af verdensmusikken inspirerede instrumentale numre. Gruppen charme, dygtighed og udstråling har hver gang begejstret vores publikum.

Johnny Madsen – også kaldet ”mageløse Madsen” – er måske sammen med sit band det bedste rock and roll band på dansk jord, og deres sange og musikalske arrangementer går lige ind. Johnny Madsen har skrevet en sang til Åge Aleksandersens nye CD, KATALYSATOR – nemlig nummeret ”Elske dæ”, som af mange betragtes som skivens bedste. Også derfor glæder det os at præsentere begge musikere på årets festival, hvor Åge Aleksandersen spiller i Skagen Kultur- og Fritidscenter lørdag aften.

Det samlede program for festivalens 5 scener og 4 spilledage forventes færdigt ca. 1. april.
Billetsalget åbner mandag den 4. maj.

HUSK at reservere overnatning i Skagen eller omegn i god tid, med mindre overnatning ønskes reserveret på festivalcampen sammen med billetbestilling.

www.skagenfestival.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyhedsbrev februar - Skagen Festival 2009' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger