Ny køkkenchef på Bodilles Kro fra. 1. februar 2009
24. februar 2009 - kl. 9:28 - af Hans Chr. Andersen
Med virkning fra 1. Februar er Tom Albertsen tiltrådt som ny køkkenchef på Bodilles Kro i Skagen. Tom er uddannet kok fra Restaurant Fyrtøjet i Aalborg og har arbejdet på Restaurant Mosten i Skagen i en årerække inden han de seneste 3 år har haft foden under eget komfur som indehaver af Cafe Badminton.
De nye udfordringer på Bodilles udmønter sig ikke i første omgang i de helt store ændringer af stilen, men der er allerede sket nogle justeringer af spisekortet og i madsammensætningen, som dog ikke ændrer på Kroens velkendte renomé.
Selskabsmenuerne vil heller ikke gennemgå den helt store forandringer, men der er tilført nogle nye og spændende tiltag. Herunder vil det være muligt at finde nogle af de temabuffeter som Tom gennem de seneste år har haft stor succes med.
Sommerens kendte ”Fiskebord” har skiftet navn og indhold, idet ”aftenbuffeten” nu også har fået tilføjet retter som ikke er fisk og således vil det være muligt at ramme et bredere publikum.
Men stadig vil fiskeretterne være i centrum, ligesom de velkendte fiskeretter på kroen stadig findes på den store fisketavle.
Naturligvis vil der også i fremtiden være mulighed for at spise den daglige mad på kroen – eller tage den med hjem.
Køkkenet vil stadig leve op til det grundlæggende princip om at lave veltilberedt mad fra bunden med gedigne råvarer.
Anbefal artiklen via e-mail
Email en kopi af 'Ny køkkenchef på Bodilles Kro fra. 1. februar 2009' til en bekendt