Stor kunstauktion på Skagen Bryghus fredag d. 27. marts

Stor kunstauktion på Skagen Bryghus fredag d. 27. marts

4. marts 2009 - kl. 9:52 - af

Det er den lokale kunstner Jimmy Flyvholm som er initiativtager til den lokale kunstauktion som finder sted d. 27. marts på Skagen Bryghus.
Mere end 30 kunstnere har sat deres v√¶rker til salg til fordel for den lokale B√łrne og kultur festival og Litteratur festivalen som deler auktionens overskud 50/50.

Kunstværkerne som kommer under hammeren kan allerede nu ses via en til lejligheden oprettet hjemmeside, se link nederst i artiklen. Der vil dog også være mulighed for at bese kunstværkerne live, og det foregår på Bryghuset onsdag og torsdag op til auktionen samt om fredagen indtil kl. 16:00 hvor auktionen starter.

Kunstværkerne har en mindstepris som er langt under normal pris, og den salgspris som opnås og som ligger ud over mindsteprisen går såeledes ubeskåret til ovennævnte formål. Enkelte kunstnere har dog valgt helt at se bort fra egen fortjeneste og donerer således den samlede salgpris ubeskåret.

Auktionen starter fredag d. 27. marts kl. 16:00, og auktionarius vil være Jan Nielsen (Nibe Hansen). Gennemsyn af kunstværkerne kan foretages onsdag og torsdag i Bryghuset normale åbningstid.

Se kunstværkerne på denne webside.

Skagen Bryghus: www.skagenbryghus.dk

Eksempler på nogel af de kunstværker som kommer under hammeren på auktionen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor kunstauktion på Skagen Bryghus fredag d. 27. marts' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger