Golfklubben Hvideklit var i sidste uge på træningslejr

Golfklubben Hvideklit var i sidste uge på træningslejr

10. marts 2009 - kl. 7:23 - af

Turen gik til Spanien, i et område ud til Atlanterhavet meget tæt på grænsen til Portugal. Vejret var lidt blandet med sol – overskyet – og regn den sidste dag, i hele uge ca. 15-20 grader.

Med på turen var der 16 Elitespillere samt 16 andre fra klubben. Planen var at  der skulle spilles 18 huller hver dag, dette blev fint overholdt, og nogle spillede endog hele 27 huller på enkelte dage.

Elliteholdet havde optimale betingelser for at træne og forberede sig til den kommende sæson. Forberedelserne er vigtige, da Hvideklit efter oprykningen i fjor nu spiller i 2. divison.

Banen man spillede på var kort men svær, og så havde den nok det sværeste par 4 hul som spillerne nogensinde havde stået overfor, et ægte ” Tivoli hul” På turen var der to spillere som gik ned i Hcp, og det skete allerede på førstedagen, spillerne var Karin Mejlkjær 49 Point og Per Mølgaard 37 Point.

Som en lille kuriositet, kan det nævnes at Jens Venøbo lavede Hole in one.

Ud over alt træningen, så var der et fint socialt samvær mellem alle , med fælles spisning og meget god dansk hygge om aftenen.

www.hvideklit.dk

Klik på fotos for at forstørre dem.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Golfklubben Hvideklit var i sidste uge på træningslejr' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger