Gymnastikopvisning af GF76 nu på lørdag

Gymnastikopvisning af GF76 nu på lørdag

10. marts 2009 - kl. 7:25 - af

Lørdag den 14 marts afholder GF76 deres årlige gymnastik opvisning. Hvor gymnaster i forskellige aldre mødes til forårets gymnastik opvisning for at vise, hvad de har øvet på sæsonen igennem. Det bliver en fest, der samler lokalsamfundet. I år deltager ca. 300 gymnaster i opvisningen i GF76.

For 33 gang holder GF76 forårs opvisning. Og traditionen tro viser foreningens gymnaster deres kunnen med rytme og spring serier.

Det største hold består af 70 gymnaster og holdet kalder sig Big Mix. Som består af både rytme og spring.
Det forventes at omkring ca. 1000 tilskuere møder op og tager del i festdagen og få et indblik i hvad der er blevet arbejdet hårdt med i løbet af sæsonen.

Opvisningen byder på mange aspekter af gymnastikken og giver et unikt billede af, at gymnastik er bevægelse hele livet. Her er små børn der stråler af glæde ved at bevæge sig, de unge, der viser færdigheder på højt niveau og andre der holder formen ved lige.

Vi kommer til at se 10 hold i løbet af eftermiddagen, det starter med de små og slutter med Team Skagen som er vores udtaget hold og består af foreningens dygtigste gymnaster.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gymnastikopvisning af GF76 nu på lørdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger