Nordboferie ovetager GalleriAlex på Chr. X’s vej

Nordboferie ovetager GalleriAlex på Chr. X’s vej

28. marts 2009 - kl. 7:39 - af

Nordboferie – køber Galleri Alex på Chr. X’svej, og kombinerer i fremtiden galleriet med feriehusudlejnings bureau. Det er Bo og Lotte Meyer, indehavere af Nordboferie der har købt GalleriAlex af Alex Thomsen.

Nordboferie har været inde i en rivende udvikling de seneste 3 år, og har fået flere og flere huse til udlejning. Dette har afstedkommet et ønske om at finde et centralt beliggende sted, hvorfra de kunne udlevere nøgler til folk der har lejet et hus igennem Nordboferie.  Hurtigt viste det sig, at den tidligere Telebutik, og nu GalleriAlex´s bygning på Chr. X’svej, ville være perfekt. Og efter en  snak med galleriets nu tidligere ejer, endte det med at de overtog galleriet.

Det er en perfekt beliggenhed til udlevering af nøgler og samtidig vil det skabe en hel del trafik i galleriet udtaler Bo Meyer, der oplyser at der på nuværende tidspunkt er ca. 30% flere bookninger end på samme tid sidste år.

Til daglig vil det være Lotte Meyer der står for galleriet, mens Bo Meyer står for Nordbo Ferie. Lotte Meyer fortæller at galleriet til en start vil blive videreført på samme måde som Alex Thomsen har gjort, men allerede nu er der flere ting i støbeskeen, blandt andet vil billeder fra galleriet fra tid til anden pryde væggene i udvalgte feriehuse.

Du kan læse mere om GalleriAlex her: www.gallerialex.dk

Du kan læse mere om Nordboferie her: www.nordboferie.dk

Foto: Galleri Alex og Nordboferie i samme hus på Chr. X’svej

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordboferie ovetager GalleriAlex på Chr. X's vej ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger