4 Nordjyske V-politikere på erhvervsudflugt til Skagen

4 Nordjyske V-politikere på erhvervsudflugt til Skagen

16. april 2009 - kl. 8:55 - af

Venstre i Skagen byder mandag den 20. april velkommen til 4 Nordjyske V- politikere, som har valgt at tage, en forhåbentlig erhvervsfremmende, udflugt til Skagen.

Arkivfoto: Pia Karlsen, Lars Møller og Hans Jørgen Dalum

MF Birgitte Josefsen, der også er opstillet som spidskandidat til regionsrådet, vil sammen med den nordjyske EU kandidat Hans Jørgen Dalum tillige med Fr.havn kommune`s kandidat til folketinget Regions- og byrådsmedlem Anders Broholm samt Lars Møller, byrådsmedlem og borgmesterkandidat i Frederikshavn`s kommune, besøge 4 store og velrenommerede virksomheder i Skagen.

Arrangementet er kommet i stand efter, at de fire politikere, har udtrykt ønske om, at de gerne vil se hvad de enkelte virksomheder i Skagen står for. Dagen skulle gerne give dem et billede af, hvad de evt. som politisk valgte kan hjælpe med, for at skabe udvikling og vækst i Skagen.

Alle fire forventer at få en god dialog med de erhvervsaktive i Skagen.

Faktisk har lokale erhvervsfolk også udtrykt ønske om, at få nogle interesserede politikere til byen, som har lyst til at se, høre og forstå nogle af de problemstillinger, men også ønsker og visioner, vores by og dens erhvervsliv arbejder med og for.

Dagen starter kl. 09.00 med et besøg hos Pelagic, hvorefter turen går til Skagen Skipperskole, hvor forstander Jørgen Chr. Jensen vil vise rundt. Den maritime rundtur, (kan det vel godt kaldes) fortsætter, idet næste besøg er hos Karstensens Skibsværft. Besøgene afsluttes på en af Skagens største virksomheder – Fiskernes Fiskeindustri, hvor Jens Borup og Klaus Kristoffersen vil vise rundt på fabrikken.

Dagen afsluttes med et “fyraftensmøde” kl. 16.30 hos FF, hvor medlemmer af Skagen erhvervsrådsforening er inviteret på en sandwich og ikke mindst en gensidig god dialog med de 4 politikere.

Birgitte Josefsen har tidligere personligt være engageret i, at få den nye sildefabrik op at stå og syntes selv det lykkedes ganske flot! Dette er jo et bevis på, at det rykker når flere taler sammen og har et ønske om at gå den samme vej, udtaler Birgitte Josefsen.

Venstre Skagen, håber at mange af de lokale erhvervsfolk, også fra de mindre virksomheder, vil benytte lejligheden til, at sætte fokus på vores by og dens – trods alt – mange muligheder. Forandringen og udviklingen skabes jo bedst, af de der dagligt er en del af erhvervet.

7 kommentarer til “4 Nordjyske V-politikere på erhvervsudflugt til Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

7 kommentarer til “4 Nordjyske V-politikere på erhvervsudflugt til Skagen”

 • Kære Jens
  Skulle du kende nogle ildsjæle “med de rigtige forudsætninger” som bare, i det mindste vil stille op, for evt. at blive valgt til at påtage sig dette arbejde – naturligvis gerne med en liberal, borgerlig holdning, vil jeg da meget gerne høre fra dig.

  Kan oplyse dig om, at der ikke er “kø ved den luge”! Jeg har ihvertfald ikke kunne støve mange op her i Skagen til trods for en, syntes jeg selv, ihærdig indsats. Argumenterne er mange, men først og fremmest kræver det overskud, bl.a til konstant at blive “udskældt” for det man gør…. eller ikke gør!
  Jeg tror på, at de der blev valgt sidste gang, trods alt er nogen, der har forsøgt at gøre deres bedste – ud fra de forudsætninger, de til enhver tid har haft.

  Mvh
  Pia Karlsen

 • Hej Lars Møller,

  vi forstår godt dit absolut rimelige fravær, men at være tryg ved at de øvrige venstremedlemmer klarer sagen er jeg ikke. Det viser deres adværd i den forløbne byrådstid, gymnasielærer Inger Støtt, som lader sig vælge til både byråd og region for derefter enten at melde afbud til møder, eller ebder sig fritaget, useriøst ! stats. aut. revisor fra Jerup Nilsson, bankdir. m.m. som har forstånd på regnskab og økonomi,… bruger de deres viden i byrådet til gavn for borgerne, som har valgt dem ?

 • Hej Saks! Hvem det end måtte være?

  Jeg er helt tryg ved, at mine kolegaer i Venstres gruppe tager debatten om Palm City på byrådsmødet d. 24 juni.
  Jeg ville naturligvis helst have deltaget, men jeg har valgt at melde afbud for sammen med min kone at deltage i dimissionsfest for vores søn og hans klassekammerater, der afslutter en del af et skoleforløb. Det glæder vi os meget til.
  Hvis der er nogen, der mener, det er sølle, gør ikke min glæde mindre.

  Venlig hilsen Lars Møller

 • Hvor er det sølle, at borgmesterkandidat for venstre, Lars Møller, har meldt afbud til byrådsmødet d. 24. juni 2009. Her behandles sagen om Palm City, hvor netop venstre med Lars Møller i spidsen har rejst en række spørgsmål til borgmester Erik Sørensen..
  Men det skaber selvfølgelig en ny balance i fordelingen af stemmer, der støtter dette risikofyldte byggeprojekt med et fejlagtigt skrevet skøde.

 • Hej Pia

  Tak for indbydelsen, men jeg er ikke en del af Skagens erhvervsliv. 🙂

  Jeg har ikke sagt, at fiskeri og øvrige havnevirksomheder ikke er vigtige for Skagen og jeg tror ikke der er nogen der er i tvivl om at det er sådan.

  Mht invitationen til resten af erhvervslivet, så er det stort set umuligt at få nogen til at komme til noget der ligger mellem påske og 15. september – det er, som jeg hører det rundt omkring, konsensus om, at der koncentrerer man sig primært om turismen.

  Så til en anden gang – kom mellem oktober og påske, så er chancen for at flere deltager sandsynligvis langt større. Den anden mulighed er at de semi offentlige instanser ikke ønsker at sende et signal om at man tager politisk “stilling” eller støtter et bestemt politisk parti ved at deltage i sådanne møder. Det ville ikke overraske mig 🙂
  Men det er kun gætværk!

  Hav et godt møde

  Mette

 • Pia J. Karlsen

  Kære Mette

  Som det også fremgår af artiklen, er det helt korrekt, at besøgene er rettet mod havnen, da disse virksomheder har tilbudt at tage i mod os. Og ja besøgene er meget fiskeindustri orienteret – dog vil jeg ikke kategorisere Skagen Skipperskole og Karstensens Skibsværft som en desiderede fiskeindustri virksomheder! Begge levere vel til hele det Martime Danmark – også handelsflåden.

  Når det er sagt, må det også nævnes, at netop fiskeindustrien fortsat er et temmelig vigtig erhvervs- og beskæftigelsesområde for os borgere i Skagen.

  Men som du forhåbentlig har bemærket, er hele Skagens erhvervsliv, igennem erhversrådsforening ´s formand Allan Kastor (via erhvervshuset), inviteret til et fyraftensmøde, i FF`s lokaler kl 16.30. Desværre har kun ganske få af vores erhvervsliv`s repræsentanter mulighed for at deltage, må jeg formode, da alt for få har tilmeldt sig arrangementet. Såvel Erhvervs- og Turistchefen er derved også inviteret!

  Jeg kan oplyse, at Skagen Erhversrådsforening dækker over Havnen, det generelle erhverv, butikslivet og turismen. Så alle er indbudte til en dialog og i denne dialog er de meget velkommen til at invitere de 4 politikere til yderligere besøg eller dialog, såfremt de måtte ønske at se dem.

  Vi kan desværre ikke tvinge nogen til at deltage i arrangementet, kun ønske de kunne finde tiden til at starte en konstruktiv dialog.

  Det du kalder et ensidige billed er ikke et, vi fra Venstre har ønsket at præsentere, vi havde håbet at hele erhvervet i Skagen ville modtage invitationen som en oplagt mulighed til at få præsenteret deres ideer, visioner, holdninger og evt. problemstillinger.

  Du er bestemt også velkommen til fyraftensmødet, såfremt du har tid og lyst.

  mvh
  Pia Karlsen

 • Det bliver efter min mening et meget ensidigt billede de får af erhvervslivet i Skagen.
  Hvad med f.eks. Vestas? Turistkontoret? Og hvorfor er erhvervschefen ikke med til at oplyse mere bredt om Skagens erhvervsliv?

  Eller det er måske bare en udflugt for fiskeindustrien og ikke hele Skagens erhvervsliv?

  Mette

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '4 Nordjyske V-politikere på erhvervsudflugt til Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger