Masser af besøgende til FDF’ernes forårsmarked

Masser af besøgende til FDF’ernes forårsmarked

4. maj 2009 - kl. 9:56 - af

Lørdag morgen klokken 10.00 holdt biler i kø hele vejen ned af Fritidsvej til Peter Anthonisensvej, hvor flagrende Dannebrogsflag markerede åbningen af FDF’s årlige loppemarked.

Opslåede telte på pladsen ved FDF’s kredshus bugnede af ting fra Skagboernes hjem, klar til at skifte ejere. Mellem teltene med alt fra bamser til bøger til elektronik, var der som noget nyt også boder, der for eksempel – for en beskeden pris – gav de besøgende lov til at vælte dåser på hylder, smadre tallerkner i ”Det munter køkken” eller købe brændte mandler.

Kasserer Brian Iversen udtaler, at FDF i år har prøvet at gøre loppemarkedet til et forårsmarked for at give det et andet præg og tiltrække flere mennesker. Dette synes besøgende Laura Bork godt om, da hun plejer at være glad for at komme på markedet og gerne synes at det må blive større.

Brian Iversen fortæller endvidere, at de i medlemstal er gået fra 12 FDF’ere til 35 på bare ét år. Formand Leo Pedersen tilføjer, at målet er at nå op på 50 FDF’ere til deres 100 års jubilæum i efteråret. Endvidere håber de på flere ledere til at hjælpe med at arrangere ture og events for børnene.

To af de fremtidige 50 FDF’ere er muligvis vennerne Niklas Monhof og Mads Steffensen. De overvejer for tiden at blive medlem af FDF og skal mandag d. 4. maj ud i det nye kredshus Lynghuset for at prøve at tage et naturmærke. Mads fortæller at han har hørt en masse gode ting om FDF fra hans fætter, og at han godt kan tænke sig at blive medlem for at have det sjovt med de andre FDF’ere. Niklas fortæller, at det ud over det sociale også er aktiviteterne i naturen der trækker.

For mange af de besøgende på markedet, var det efter en masse gode fund, FDF’ernes cafe der trak. Her blev der serveret kaffe med dertilhørende lagkage eller æbleskiver.

Arrangementet sluttede samme dag klokken 16.00, men FDF’erne er allerede i gang med at planlægge det næste, der skal samle skagboerne om nogle gode oplevelser.

Læs mere om FDF på www.fdfskagen.dk eller besøg deres Facebook-gruppe ”FDF i Skagen 100 år” og hjælp dem med at samle gamle billeder af kredsens lange historie.

FDF regner med et overskud på ca 35.000 kr


Kasserer Brian Iversen i teltet der bød på brændte mandler, sodavand og pølser med brød.

Alle teltene var godt besøgt.

Mange børn nød godt af muligheden for at købe flotte heliumballoner.

Niklas Monhof (til venstre) og Mads Steffensen (til højre) overvejer at begynde til FDF.

Elin Pedersen fik i løbet af lørdagen åbnet pengekassen mange gange, da hun tog i mod betaling af glade besøgende i FDF’s cafe.

Billede 4:

En kommentar til “Masser af besøgende til FDF’ernes forårsmarked” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Masser af besøgende til FDF’ernes forårsmarked”

  • Kredsleder Peter Gislund

    Tak for et rigtigt fint loppemarkedet, jeg tror at det igen er tid til at få lidt af den gamle loppemarkedet stemning tilbage.
    vi ses til næste år
    FDF Skagen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af besøgende til FDF'ernes forårsmarked' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger