lyd til / fra
S.I.K fodbold – Miniput-piger U11 havde hjemmestævne

S.I.K fodbold – Miniput-piger U11 havde hjemmestævne

5. maj 2009 - kl. 7:30 - af

Lørdag d. 2. maj, havde miniputpigerne i U11 hjemmestævne på SPAR NORD ARENA. Pigerne havde, sammen men JBU, inviteret GVL Løkken, Skibsby-Højene IF, Vrensted IF en tur til Skagen og nyde det dejlige fodboldvejr.

Pga. de mange konfirmationer i byen og 2 skadede spillere, havde træneren været nødsaget til at hente mange af U10-pigerne op på U11-holdet og heldigvis var deres turnering endnu ikke startet. (starter med hjemmestævne lørdag 9. maj)

Den første kamp pigerne skulle spille var mod GVL Løkken. Pigerne fra Løkken kom til Skagen med en sejr og et nederlag i bagagen. Det samme som Skagen. Kampen startede lidt nervøst for begge hold, men efter ca. 10 minutters spil pressede Anna Ejsing Løkkens forsvar og keeper og kunne sparke en løs bold i nettet bag Løkken-målmanden til 1 – 0. Her efter havde Skagen det meste af spillet og spillede sig frem til mange chancer. Skagen levnede ikke Løkken mange chancer og hvis de en sjælden gang kom i nærheden af Skagens mål var Nynne Hansen en sikker sidste skanse. Inden kampen blev fløjtet af fik Lærke Sander Pedersen fortjent udbygget Skagens føring til 2 – 0. Flot fight og spil fra alle gav en fortjent sejr i første kamp.

Anden kamp som pigerne skulle spille var mod Skibsby-Højene IF. Efter sejrsrusen fra første kamp, var det som om Skagen-pigerne ikke rigtigt mente, at selvom holdet fra Skibsby ikke så skræmmende ud som Løkkens kunne der godt spares lidt på kræfterne.

Foto: Der danses sejrsdans

Det blev de hurtigt klar over da Skibsby efter et hjørnespark fik sendt bolden i mål. Det var som en spand kold vand i hovedet og pigerne forstod nu at der måtte løbes og kæmpes på alle pladser. Inden halvlegen var over var Anna Ejsing igen på pletten og kunne udligne til 1 – 1. I anden halvleg fik Skagen mere og mere af spillet. Efter 8 minutter scorede Lærke Sander Pedersen til 2 – 1 hvilket også blev kampens resultat.

Alle pigerne på holdet ydede en maksimal indsats og pigerne fra U10 kan være stolte af det fine spil de præsterede selvom mange af modstanderholdenes spillere er 1 – 2 år ældre. Det lover godt for pigefodbolden i Skagen.

Dagens hold:
Nynne Hansen (99)
Lærke Sander Pedersen (99)
Anna Ejsing (99)
Nicoline Rye Pedersen (99)
Melissa Wiborg (99)
Helena Jørgensen (99)
Sabina Johannesen (98)
Julie Mark (98)
Louise Sørensen (98)

Dagens resultater betyder at Skagen ligger på en øjeblikkelig 3. plads i rækken.

SIK vil gerne sige tak for besøget til Løkken, Vrensted og Skibsby-Højene.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'S.I.K fodbold - Miniput-piger U11 havde hjemmestævne ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger