Golfklubben Hvide Klit tager hul på historisk sæson

Golfklubben Hvide Klit tager hul på historisk sæson

13. maj 2009 - kl. 7:24 - af

Golf er en sport for folk i alle aldre. Det gælder også Golfklubben Hvide Klits oprykkere i 2.division, som lørdag 16. og søndag 17. maj spiller sæsonens to første kampe. Holdet i sæsonpremieren består af Jens Venøbo (15 år), Lasse Sørensen (16), Lasse Røntved (18), Theis Jørgensen (39), Jan Andersen (48) og Johs. Jepsen (61).

– Netop denne blanding af unge og gamle spillere gør, at jeg tror på, vi klarer den. Der er ingen tvivl om, at de tre andre hold i puljen betragter os som det svageste hold, men vi har en ekstremt god bredde. Den var skyld i, at vi rykkede op, og den skal også bære os igennem 2. division, siger daglig leder i Hvide Klit, Jan Andersen, som er en af de rutinerede spillere på førsteholdet.

Det er første gang i Hvide Klits historie, at klubben er repræsenteret i 2. division. Jan Andersen håbede, at det ville betyde tilgang af en enkelt eller to dygtige spillere. Det skete desværre ikke.

Foto: Lasse Røntved, der spiller førstesingle på Golfklubben Hvide Klits 2. divisionshold, meldes i topform.

Tværtimod har Phillip Søby Larsen og Rasmus Haugaard forladt Hvide Klit. Førstnævnte er nu proassistent i Aalborg Golf Klub. Derudover er Mads E. Seidler kommet sent i gang, så han er heller ikke med i sæsonpremieren.

Hvide Klit åbner sæsonen med to hjemmekampe. Især lørdagens opgør mod Hjørrings nedrykkere fra 1. division ligner en stor mundfuld. Anført af landsholdsspilleren Thomas Sørensen og Joachim Christensen stiller Hjørring op med et klassemandskab, som i flere år var tæt på at rykke op i Elitedivisionen, inden holdet overraskende rykkede ned i 2. division.

Søndag får Hvide Klit besøg af Ørnehøj. Begge dage spilles der foursomes fra kl. 8.00, mens singlerne begynder omkring kl. 13.00.

Hvide Klits damer og herrernes andethold har også fordel af hjemmebane både lørdag og søndag.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Golfklubben Hvide Klit tager hul på historisk sæson' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger