Flotte nye dragter til de yngste fodboldspillere i Aalbæk

Flotte nye dragter til de yngste fodboldspillere i Aalbæk

20. juni 2009 - kl. 7:50 - af

Det var en flok glade børn der torsdag eftermiddag var til et arrangement i klubhuset på Bådevej i Ålbæk. De 5 – 9 årige fodboldspillere fra Ålbæk Idræts Forening fik nemlig nyt spilletøj. Det er på initiativ af Jan “Gumbas” Sørensen at de unge piger og drenge nu kan spille kampe i helt nye trøjer og shorts.

Foto: Jan “Gumbas” Sørensen overrækker de nye spilledragter til trænerne

“I løbet af en eftermiddag havde jeg fundet sponsorer der gerne ville være med til at at glæde børnene med det flotte nye tøj, der i øvrigt allerede kommer i brug i denne weekend, når alle 3 hold deltager i finalestævnet i Jerup Turneringen”, fortæller Jan “Gumbas” Sørensen.

Der er sket en fantastisk udvikling i antallet af spillere i alderen 5-9 årige i fodboldklubben i Ålbæk fortæller Lisette Christensen der er træner i klubben. Da jeg startede for 2 år siden var der ca 10 spillere i alderen 7-9 år, men i år har vi fået de 5-6 årige med også, og på nuværende tidspunkt har vi ca 30 piger og drenge på de 3 hold, så de nye flotte spillerdragter falder virkelig på et tørt sted.

Vi har som sagt mange spillere nu, men der er plads til flere,  så  hvis nogen skulle have lyst til at prøve at spille fodbold, er det bare at møde op på stadion mandag eller torsdag kl 16.30 slutter Lisette Christensen.


Sponsorerne: Peter Nielsen fra Expert Aalbæk
Michael Nielsen, Tip Top Beklædning, Skagen
Kim Drejer, Drejer Mink
Markus Kjær, Super Spar Aalbæk
Jan fra Ålbæk Autoværksted kunne desværre ikke være til stede.


Aalbæk IF 1 med træner Lisette Christensen


Aalbæk IF 2 med træner Martin Andreasen


Aalbæk IF 3 med trænerne Dennis Nielsen
og Christian Hansen


Kage og sodavand var sponseret af Kiwi Aalbæk

4 kommentarer til “Flotte nye dragter til de yngste fodboldspillere i Aalbæk” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

4 kommentarer til “Flotte nye dragter til de yngste fodboldspillere i Aalbæk”

 • Lisette Christensen

  Endnu engang vil jeg sige tak for en rigtig god opbakning Torsdag eftermiddag på stadion, det er dejligt at se så mange glade børn og deres forældre til en rigtig hyggestund.
  Det er rigtig dejligt at se børnene fra 5 til 6 år komme ned og spille fodbold, de havde slet ikke tid til at få kage, for de skulle bare ha´ lov til at spille fodbold, så Christian og Dennis, tog sig kærligt af dem. Det er dejligt at se jer dernede som trænere, håber i fortsætter med det. En tak til Martin skal der også lyde, for da jeg startede med fodbolden, var vi ca 10 spillere, men der kom hurtigt flere til, så der var Martin hurtig og sige at han gerne ville hjælpe som træner, og inden året var omme, var vi 2 hold, og i år kan vi så vise 3 hold frem, super dejligt.

  En særlig tak skal også lyde til Michael fra skagensavis.dk, for at han mødte op, og tog nogen rigtig gode billeder, og lavede et godt indslag, det er dejligt når medierne vil støtte op om dette. Dertil kan jeg sige at jeg har prøvet at få kontakt med Nordjyske Stiftstidende og den lokale avis, (Skagen Onsdag) UDEN at de overhovedet gad og vise interesse for noget som helst, og jeg ved Ålbæk sejl klub har været udsat for det samme, så kontakt Michael Egelund fra skagensavis.dk i stedet for, for der bliver vist interesse..

  Jeg håber på at nogen fra Nordjyske stiftstidende eller “lokal avisen” læser dette, for de har bestemt noget at leve op til, for der sker også andet uden for Frederikshavn, og Skagen, for der er sker også udvikling i de små samfund, og det har vi netop bevist for 30 dejlige børn og deres forældre, samt trænere og sponsorer samt ikke midst alle de frivillige der gjorde at Torsdag eftermiddag blev en uforglemmelig dag.

  Mit mål til næste år er i samarbejde med Jesper (stadioninspektøren) at få startet en fodbold skole op til næste sommer, så vi sætter os sammen alle trænerne efter sommerferien for at tilrettelægge dette.

  Mit største ønske er at få en ny fodboldbane til de mindste, som Jbu og Jyskebank har lavet. Det giver den fordel at, der er sider på fodboldbanen, og børnene skal spille 3 mod 3 så de får mest boldberøring, dette er utroligt godt for børnene, og de får meget mere spilleglæde af det.

  Så i må gerne kontakte mig for yderligere information lnl@live.dk for evt sponsor støtte.

  Til sidst vil jeg sige, at jeg er så glad for i Torsdags at jeg ikke kan takke alle folk nok.

  De varmeste fodbold hilsner fra

  Lisette Christensen.

 • Leni Trine Pedersen

  Tak for en rigtig god eftermiddag, som glædede små som store fodboldspiller. Tak til Lisette og Gumbas for et flot resultat af flotte spille dragter.

 • Solveig Sørensen

  En rigtig god eftermiddag og et flot initiativ der viser at meget kan lade sig gøre når man løfter i flok.

 • Tak for en rigtig god eftermiddag, og endnu en gang tak til sponsorerne, der gjorde at det lykkedes at gennemføre denne dag.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flotte nye dragter til de yngste fodboldspillere i Aalbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger