Skagens Museum – malerskole for børn i sommerferien

Skagens Museum – malerskole for børn i sommerferien

25. juni 2009 - kl. 7:04 - af

Sommerferien er over os, og så er det tid til at glemme alt om lektier og i stedet have det sjovt og opleve nyt. På Skagens Museums malerskole kan børnene udfordre deres indre kunstner og male et lille kunstværk med inspiration fra skagensmalerne i en afslappet atmosfære.

Vi starter på museet, hvor vi skal se nærmere på et kunstværk, der passer til dagens tema. Derefter går vi over i Bikuben – Skagens Museums billedværksted, hvor der skal males.

Alt efter hvilken ugedag man kommer, skal der males friske fisk hentet på havnen samme dag, eksotiske blomster fra blomsterhandleren, selvportrætter, landskaber eller hyggelige havebilleder. Der skal males med akryl eller akvarel, men et er sikkert, og det er, at det lille skagensmaleri kommer med hjem i guldramme.

“Som noget nyt i år har vi malerskole på alle hverdage og et nyt tema hver dag”, siger børneformidler Mette Harbo Lehmann. “Det gør det muligt for de børn, der bliver rigtig bidt af maleriet, at komme igen og stadig opleve noget nyt”.

Der er malerskole alle hverdage kl. 10.15-12.00 for børn i alderen 7-14 år i skolernes sommerferie 29. juni – 7. august. I august dog kun mandag, onsdag og fredag.

Tilmelding på 98 44 64 44 alle hverdage mellem kl. 9-16 eller på mhl@skagensmuseum.dk
I weekenden kan man tilmelde sig i billetsalget på museet.
Pris: 100 kr. inkl. guldramme og alle materialer.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagens Museum - malerskole for børn i sommerferien ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger