Form & Farve er efter 20 år genopstået i Skagen

Form & Farve er efter 20 år genopstået i Skagen

1. juli 2009 - kl. 8:33 - af

For mere end 20 år siden lukkede de sidste Form & Farve butikker efter mange års eksistens. Årsagen hertil var at moderselskabet Ørskov & Co. A/S fremover ville koncentrere sig om at udvikle og producere spændende designvarer, som primært skulle afsættes på eksportmarkederne.

Nu er Form & Farve så genopstået  som en egen detailbutik. Butikken er åbnet på Sct. Laurentiivej 15 i Skagen og skal drives som en konceptbutik med hovedvægten på Ørskov & Co.´s egne mange og flotte, funktionelle designs i læder, tekstil, glas og træ.

Årsagen til at den første butik netop åbner i Skagen, skyldes at denne geografiske placering er en unik beliggenhed, også hvad angår sammensætningen af kundepotentialet. I Skagen vil der således blive satset på både at tilfredsstille de mange forskellige nationaliteter af turister, der årligt kommer til byen, men også de lokale skawboere, som nu kan fristes med at kunne erhverve sig et godt designprodukt til en yderst fornuftig pris.

Netop dette budskab er nemlig kendetegnende for Ørskov & Co.´s produkter og har faktisk siden starten været én af grundstenene i Ørskov & Co.´s virksomhedsfilosofi.
Virksomheden Ørskov & Co. A/S har igennem tiden arbejdet med mange af de største danske designere, lige fra Arne Jacobsen, Finn Juhl, Jørgen Møller, Hans Bølling, Erik Magnussen, Henning Koppel, Kristian Vedel, Bodil Kjær og mange, mange flere. Det karakteristiske Form & Farve logo, som også indgår i moderselskabets logo er sågar tegnet af Arkitekt Jørn Utzon tilbage i starten af 1950´erne.

Dette logo består af et ”T” og et ”Ø” og er initialerne for selskabets grundlægger, nu afdøde Torben Ørskov. Ørskov & Co. A/S blev etableret helt tilbage i 1953 og drives og ejes i dag af Jeppe Ørskov og Carsten Egtved.


I Form & Farve butikken med de nordlige breddegrader
er Julie Bramsen Danielsen ansat som butiksbestyrer og daglig leder.

3 kommentarer til “Form & Farve er efter 20 år genopstået i Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Form & Farve er efter 20 år genopstået i Skagen”

  • Henrik Simonsen

    Tilykke…..det er bare nogle lækre varer i har hos form og farve…glæder mig til at fylde kurven op……god vind…

  • Per Kempff-Nordkap

    Tænk, at den forretning er kommet til Skagen! I gamle dage måtte man rejse til København for at købe. Rigtigt hjerteligt velkommen.

    Inger

  • Wow,…way to go!!!! Held & lykke !!!

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Form & Farve er efter 20 år genopstået i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger