Træningskamp mellem OB og Aab på Spar Nord Arena

Træningskamp mellem OB og Aab på Spar Nord Arena

1. juli 2009 - kl. 7:54 - af

Som tidligere har sølvvinderne i SAS-Ligaen 08/09, OB valgt at ligge deres træningslejr og optagt til Europa og turneringen til et ophold i Skagen. Græstæppet på SPAR NORD ARENA vil i dagene 28. juni – 2. juli danne rammen om 2 x træning hver dag. Som afslutning på opholdet i Skagen spiller OB en opvisningskamp mod AAB.
Arkivfoto

Igen i år har sølvvinderne 08/09 OB valgt at tage en tur til “Toppen af Danmark” for at forberede sig til SAS-Ligaen og det forestående Europa-eventyr. det sker i dagene 28. juni – 2. juli hvor OB´s mandskab vil være at finde på SPAR NORD ARENA og når de ikke lige træner sikkert kan ses i bybilledet.

Så tidligere har OB valgt at afslutte deres træningsophold med at spille en trænings-/opvisningskamp i Skagen, noget vi i SIK sætter meget stor pris på. Igen i år er valget faldet på AAB som modstander. AAB som i sæsonen 08/09 havde stor succes i Europa men lidt mindre held i SAS-Ligaen.

Både OB og AAB har stor gavn af denne trænings-/opvisningskamp i Skagen eftersom der allerede knap en måned senere skal spille de første kampe i Europa samt i SAS-Ligaen.

Efter kampen samles spillerne i klubhuset på SPAR NORD ARENA, hvor kampsponsor Skagen Fiskerestaurant disker op med alt godt fra havet. Et arrangement som spillere, trænere og ledere fra begge hold plejer at sætte pris på. I hvert fald var det en af de første ting, næstefter rosende ord om stadioninspektørens græstæppe, som blev spurgt ind til sidste år da de 2 hold mødtes i Skagen. Dengang endte kampen 1 – 1.

Vi håber selvfølgelig at mange har lyst til at kommer på besøg i Skagen og på SPAR NORD ARENA for at følge opgøret mellem OB og AAB torsdag d. 2. juli 2009 kl. 18.00. Dørene er åben fra kl. 16.45 hvor der vil blive spillet forkamp mellem lokale ungdomshold.

Hvis du vil følge OB´s træningsophold i Skagen er der mulighed for at se træningstider på www.ob.dk eller følge dem på SIK´s hjemmeside www.skagenik.dk


Arkivfoto fra sidste års kamp

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Træningskamp mellem OB og Aab på Spar Nord Arena' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger