SIK serie 4 møder århusiansk Skagen-hold !

SIK serie 4 møder århusiansk Skagen-hold !

2. juli 2009 - kl. 7:04 - af

Lørdag den 4. juli spiller Skagen Idræts Klubs nyoprykkede serie 4 hold en træningskamp mod et andet Skagen hold. Modstanderen hedder FC Skagen Magic, der er en klub med skagboer, der bor i Århus. Magic har en stamme på knap 20 skagboer, der har fundet sammen i en fodboldklub i Århus.

Skagen Magic har sammen med en af deres sponsorer, Nordjyske Bank, arrangeret denne træningskamp for at fastholde Magic-spillernes tilknytning til barndomsklubben SIK. Med andre ord vender de århusianske skagboer hjem til Skagen for at kæmpe mod det lokale Skagen hold.

I den forbindelse udtaler anfører for FC Skagen Magic, Kristian Leer: ”Det bliver rigtig sjovt igen at spille på Skagen Stadion mod flere af ens gamle venner. Vi går selvfølgelig efter at vinde kampen, men det vigtigste er det sociale og det at mødes med gamle venner fra Skagen.” Kristian Leer fortsætter ”Vi vil gerne sige en stor tak til både SIK og ikke mindst vores sponsor Nordjyske Bank, der har været med til at gøre denne kamp mulig. Det er en fornøjelse at vende hjem til Skagen for at hygge sig med vennerne fra Århus og de gamle venner fra Skagen.”

Kampen spilles på Skagen Stadion kl. 14.00 lørdag den 4. juli. Alle er velkomne
For yderligere kommentarer eller spørgsmål kontakt anfører for FC Skagen Magic

Kristian Leer
Anfører for FC Skagen Magic
Tlf.: 21258366
Mail: kristianleer1@hotmail.com

FC Skagen Magic

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIK serie 4 møder århusiansk Skagen-hold !' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger