Udstilling: Photos Skagen365 er nu en kendsgerning

Udstilling: Photos Skagen365 er nu en kendsgerning

2. juli 2009 - kl. 7:44 - af

Fredag den 19. juni offentliggjordes fotograf Allan Tofts oplevelser af Skagen med flot respons til følge. Såvel bogen som udstillingen er blevet særdeles positivt modtaget, og netværket bag har fået masser af positiv kritik.

Omkring et par hundrede besøgende lagde vejen forbi fotoudstillingen Photos Skagen365, da Skagen365 havde inviteret til fernisering den 19. juni 2009. Samtidig med udstillingen offentliggjordes ligeledes en ny bog om Skagen med samme navn.

”Vi er utrolig stolte af det færdige resultat, og er sikre på, at udstillingen bliver en af årets større tilløbsstykker”, udtaler havnedirektør Willy B. Hansen, Skagen Havn, der er én af de i alt 4 parter bag projektet. ”Målet med både udstilling som bog er jo at skildre Skagen som et aktivt helårs samfund, der har meget at tilbyde også udenfor højsæsonen. Og det synes vi bestemt, at vi har opnået!”

”Vi oplever allerede et stigende antal gæster i byen i så godt som alle årets måneder, hvilket naturligvis har en positiv afsmittende effekt på det samlede erhverv i Skagen. For at tilskynde denne udvikling har Skagen365 igangsat flere initiativer, herunder Photos Skagen365,” fortæller Willy B. Hansen.

Og roserne fra såvel de lokale fremmødte som flere af byens gæster, var mange.
”Man bliver da sådan helt stolt af at kunne vise en så fantastisk by frem”, udtaler Ole Sørensen fra Aavangs Fiskehus i Skagen, som er en af de lokale virksomheder, der har lagt såvel lokaler som portræt til flere af de udstillede fotos. ”Vi ser den jo til daglig, og tænker måske ikke så meget over det, men så mange fotos samlet gør indtryk – også på mig.” (foto vedhæftet)-

Alle fotos på udstillingen er til salg, og der var rift om dem fra udstillingens åbning. ”Der er tale om unika-fotos, og flere erhvervede sig ved ferniseringen ny kunst til væggen”, fortæller Willy B. Hansen, som dog ikke selv endnu har fået sikret sig et foto.

Udstillingen bygget op omkring den århusianske fotograf Allan Tofts månedlige besøg i Skagen igennem et helt år, og viser Skagens ansigt som en by, der lever og ånder hele året – i regn og blæst, sommer og sol – igennem alle 4 årstider.

Udstillingen kan ses i den den gamle auktionshal hele sommeren, og der er gratis adgang.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udstilling: Photos Skagen365 er nu en kendsgerning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger