Smukt og skævt kunsthåndværk i Galleri Mille

Smukt og skævt kunsthåndværk i Galleri Mille

18. juli 2009 - kl. 7:30 - af

Fra den 18/7 – 24/7 gæster de to kunstnere Louise Maagaard og Kathrine van Godt Kjærsgaard Galleri Mile, Jens Klarupsvej 8 i Skagen. Louise Maagaard som er uddannet på designskolen i Kolding arbejder med støbt porcelæn og drejede former, hånddekoreret.

Motiv valget til dekorationen kommer ofte fra insekternes verden. De giver et grafisk udtryk som er interessant og overraskende på porcelænet. Porcelænet giver kunstneren uendelige muligheder, dog har hun et ønske om at bevare stofligheden og skabe produkter, der er bløde og organiske, men altid byder på en overraskelse. Alle Louise Maagards produkter bliver håndlavet på eget værksted i Hadsund, hvor hun har butik og galleri.

Kathrine van Godt Kjærsgaard er noget af en multikunster der altid spræller med farverne. Til udstillingen i Skagen har hun medbragt små fantasifulde grisefigurer med hver deres personlighed. Med skønne farver og sjovt accessories får hun udtryk frem som “Svinestregen” og det “Intelligente Svin”. Ud over Svineriet ses også malerier med en eksplosion af farver og kant at frækhed samt stilfuldt tekstil design fra Kathrine van Godt’s atelier.

De to kunstner har tidligere udstillet i Skagen, men det er første gang de er her sammen. Kathrine van Godt og Louise Maagaard har de seneste 3 år lavet flere fælles udstillinger. De finder det inspirerende og sjovt at arbejde sammen – de formår med hver deres kunstneriske udtryk tilsammen at skabe en harmonisk og inspirerende oplevelse med deres udstillinger – bestemt et besøg værd.

Der er åbent alle dage kl. 11 – 19

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Smukt og skævt kunsthåndværk i Galleri Mille' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger