Hvor boede sølvsmed Fjerdingstad og Massøsen?

Hvor boede sølvsmed Fjerdingstad og Massøsen?

21. juli 2009 - kl. 8:41 - af

Hovedgaden på kryds og tværs. Tag med på en spændende virtuel vandring. Skagen lokalhistoriske forening har nu for fulde huse afviklet to spadsereture langs hovedgaden, hvor man har kigget på bygninger, arkitekter og beboere.

Vandringerne har ikke været fysisk anstrengende, da de er foregået i Tinghuset, til gengæld har det måske undertiden knebet med at få luft i det tætpakkede lokale.

Nu vender man bøtten og gentager begge forestillinger, så endnu flere kan få lejlighed til at se de herlige fotografier fra den tid, hvor der var gartneri på Brugsens parkeringsplads, bådebyggeri bag apoteket, udsigtstårn bag Thorkild Skarpæs Gård og hvor verden i det hele taget var ikke så lidt anderledes.

Onsdag den 22. juli gælder det strækningen fra Mindestøtten til Bilholdepladsen og onsdag den 29. juli slentres der fra Gartner Bjørnsbæk til Købmand C.S. Møller.

Det er gratis at overvære forestillingerne, men søgningen er så stor, at man næppe kommer ind uden adgangskort. Adgangskort kan hentes i Tinghuset eller bestilles på tlf. 98 44 28 22

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvor boede sølvsmed Fjerdingstad og Massøsen?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger