Atter stor succes for Skagens Museums malerskole

Atter stor succes for Skagens Museums malerskole

24. juli 2009 - kl. 9:52 - af

Sommerferien har været helt forrygende for Skagens Museums malerskole for børn i år. Så godt som alle hold har været fuldt booket op flere dage i forvejen.

Det er første gang, at der er malerskole på alle hverdage. Hver dag har et nyt tema, og det er populært! Det betyder, at børn der kommer flere gange på en uge oplever og lærer noget nyt hver gang. Men det er også interessant at se, hvordan børnene fordeler sig på de forskellige dage og temaer. Der er som regel flest drenge om onsdagen, hvor der males friske fisk. Om tirsdagen, hvor der males portrætter, ser man oftest de større børn og om fredagen, hvor der males blomster, kappes pigerne om at tilmelde sig.

Der bliver hygget, eksperimenteret og undersøgt. Farver og streger skal være helt rigtige. En dag udtalte en elev: “Mette, nu skal du stoppe med at sige sjove ting, for vi skal også nå at male vores billede”. Målet er klart. Man skal imponere forældre eller bedsteforældre med et flot værk, når de kommer og ser resultaterne af børnenes anstrengelser.

Børneformidler Mette Harbo Lehmann: “Det bedste øjeblik er, når værket skal rammes ind til sidst, og børnene kan se frugten af deres koncentrerede arbejde. Der kommer næsten altid udbrud som “wow” eller “nøøøj”, og smilene går fra øre til øre”.

Hvis man har lyst til at være med, så kan det stadig nås. Der er malerskole på alle hverdage resten af juli måned, og mandag, onsdag og fredag i den første uge af august

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Atter stor succes for Skagens Museums malerskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger