Undskyld at vi støjede over Skagen søndag formiddag

Undskyld at vi støjede over Skagen søndag formiddag

26. juli 2009 - kl. 11:55 - af

Søndag formiddag fik vi på SkagensAvis.dk chancen for at flyve i helikopter over Skagen området. Opgaven var at tage fotos og filme. Vi var oppe to gange og fløj tættere på byen end normalt.

Vi ved at dette har givet en del støj, og vi undskylder meget ulejligheden.

Der var tale om en speciel situation, hvor opgaven var en fotoflyvning. Den ene gang var vi oppe i 30 minutter, den anden gang i 20 minutter. Vi ved at piloten vil vise mere hensyn i forbindelse med den normale rundflyvning.

Tak for jeres forståelse.

Med venlig Hilsen

Hans Chr. Andersen
WebRedaktør

47 kommentarer til “Undskyld at vi støjede over Skagen søndag formiddag” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

47 kommentarer til “Undskyld at vi støjede over Skagen søndag formiddag”

 • Kempff-Nordkap

  Hatten af for teknisk udvalg i Aalborg.

  Inger

 • Til j.k

  bare det kunne blive sådan, og særligt med den oprydning i de vennetjenester,- desværre, det tror jeg ikke længere på,- det har jeg håbet og arbejdet for i over 40 år. Den vennekreds holder desværre hinanden i liv og du kan beskue dem allesammen. Jeg husker ikke en ordentligt æreværdig borgmester i Skagen, siden bankdirektør Poul Møller og siden er det kun blevet værre, aldrig bedre, uanset hvilken partifarve borgmesteren har haft.

  Vi savner mennesker, som vil gøre noget godt for den befolkning, de er valgt af, i stedet for ser vi ved politikerne og højre ansætte i den offentlige forvaltning at være egeoistiske og griske. Deres handlinger er urimelige,- deres pengeforbrug af offentlige midler også til tåbelige formål uanstændigt.
  Lad os absolut finde ud af, hvem der har udstedt tilladelsen til det røde myr og om de havde lov til det. Ellers håber vi, at det får konsekvenser for dem,- det får det desværre aldrig for offentlig ansætte.

  Poul Wenzel døjer med at høre sandheder !

 • Hvad kan man udlede af den debat, der finder sted her?
  Jo, hvis Paul Wenzel har ret i, at man med kommunens velsignelse kan lade være med at lukke en port for at hævne sig, så har “Jens” jo ret.
  Det lyder, somom der er usikkerhed om, hvad der er givet tilladelse til om parkering, gå-eller køregade, i givet fald fra hvilken ende, udeservering, høj støj om natten på Havnevej og manglende byggetilladelser og nabohøringer generelt.
  Der er én ansvarlig for miséren, og det er borgmesteren, for alt dette ville ikke kunne ske, hvis han ikke tillod det.
  Borgmesteren er formand for alle udvalg, som har med de fleste af balladeområderne at gøre, såsom erhvervs-og turisme udvalget, Toppen af Danmark, bevillingsnævnet , og det ansvar kan ikke fedtes af på nogle af de stående udvalg.
  Han har lagt det princip ikke at ville besvare læserbreve eller henvendelser fra borgerne i kommunen, det samme vælger hans medarbejdere så naturligvis også at gøre, som det påstås i læserbreve i Nordjyske.

 • til jens

  der har du jo fat i noget, det er dem der giver tilladelserne man skal have fat i, hvis folk har fået lov til det de gør er det jo ikke dem man kan klandre.
  men så må man jo huske på der er komunalvalg senere på året, så kan det værre der kan blive ryddet op, så alt med vennetjenester kan blive afskaffet,

 • Et sidste halvkvalt pip fra mig – det var da et gevaldigt surt opstød Jens fik.
  God bedring.

  God weekend
  Paul

 • Svar til Poul Wenzel.
  Tak fordi du accepterer trods alt, at vi andre kan have en anden mening, end dig.

  Du har ret i din opfordring.: tal du med din nabo, inden du kører du store skyts frem !….men: kan du tale med din nabo ?

  er din nabo et udenbys spekulant, en investor, en personaleforening med en mærkværdi bestyrelse, som skifter hele tiden, en nabo, som kun mener, at han har ret og vil trumpfe sin ret igennem, selvom han i k k e har ret, eller gør ulovlige ting, bygger ulovligt, uden byggetilladelse, uden nabohøring, uden hensyn til miljø, naboer og omgivelser. Hvad skal du så gøre ? Så kan du ikke tale fornuft med dem,- det hjælper ingen gang at bede myndighederne om hjælp, for når de har lavet fejl i sager p.g.a. “gode venner”, eller sjusk vil de naturligvis ikke erkenne, bekenne dette. I dette egoistiske samfund er det desværre ikke længere at tale med naboen over hækken/over hegnet med en bajer i hånden, nej det er via klageinstanser, advokater og retten. Det er ikke kun menneskernes indstilling, som er skyld i dette, men dårlige sagsbehandler i det offentlige, som fusker, eller ikke gennemgår sagerne ordentligt samt enorm ringe politiker iden nuværende, såsom den gamle Skagen Kommune. Griske egoistiske, nogle uvidende, nogle uduelige og andre for bekvemme. Desværre.
  Sådan har Skagen udviklet sig. Desværre. Tanken om at flytte efter et langt liv i Skagen strejfer en oftere og oftere, mange har allerede gjort den til virkelighed.
  Hvem elsker og forsvarerde værdier, vores by indeholder ? God weekend !

 • Orker ikke, at deltage mere i den debat – som jeg nok, desværre har startet. på grund af en rød helikopter (Undskyld) – med Skagens Avis ombord. Det var lidt anderledes billeder der kom frem, end dem man normalt ser af luftfoto af Skagen

  Men tal dog med din nabo – inden du kører det store skydts frem, med politi og andre myndigheder.

  Fortsat god sommer i håb om af vinden vil lægge sig – det er sejt, at skulle cyckle fra Skagen til Højen i den vind.

  Paul

 • nu har i jo valgt at bo lige i brændpunket, man undrer sig er det først efter gaden er ændret, eller var der lige meget støj før,man kan diskuterer med alle de borde som er sat ud.men det er der vel givet tilladelse til, men der må være en del misforståelser for man spærrer der hvor der er fortov, det mener jeg er til fortov, selv jeg kan ikke helt finde ud af om det er en ensrettet gågade, jeg mener jo biler gerne må køre ned mod havnen, og man kun må pakere i de afmærkede båse, men det bliver der da set flot på, selv politiet kører ind nede fra sømandshjemmet, jeg mener da de skal overholde færdselsreglerne såvel som vi andre
  lav dog en aftale så man har noget der er ens at sætte ud, ligesom på havnen der blev der vist engang lavet en regel om at borde og bænkene skulle være røde.
  og i gågaden skal parasollerne være hvide.
  vil gerne kommentere pers forslag om skibsparkering, ideen er sikkert god, hvad med om man lavede noget uden for byen hvor træffet er, så kunne man sætte busser ind, eller stå derude og leje cykler ud,det kunne jo også være såkaldte kommune ville sætte bycykler derud, men skidt folk har fundet ud af der er en stor skolegaard, midt i byen der er også plads til mange biler, og der sparer man for at betale

 • Hej
  Jeg plejer ikke at deltage i disse debatter. Dog vil jeg gerne informere om at i de 6 år jeg boede på Havnevej 3 C (nu Per og Ingers hus) har jeg ikke haft støj problemer, huset ligger fint “skærmet af” for støg (eller gjorde inden ombygningen af Skaw Pubben) ej heller har vi haft problemer med “snavs”, porten var lukket om natten, og hvis den en enkelt nat ikke var det havde Christer altid spulet og skrubbet om formiddagen. Det var under disse forhold Per og Inger købte huset!!!!!

 • Kempff-Nordkap

  Og til Paul om det sidste, du skriver. Der er vist ingen, der er tjent med, at andre skal vide hvad man må høre, hvis man forsøger dialogens vej.

  Inger

 • Til Henning

  I har selv valgt, at bo ved siden af et lystigt sted – I må have vist, at der vil forekomme en del støj.

  Jeg går ikke så højt op i postnumre.

  Men jeg vil ikke bytte soveværelse med Jer – men til gengæld er I velkomne til, at bo næste år i 3 uger i vor gæstefløj, der er også plads til hund – uden betaling, vi driver ikke udlejning.

  I øvrigt er det ikke min mening at tilsvine dig eller andre. Men end gang i mellem, bliver jeg utilfreds over alle de klager naboer o.s.v. kommer med.

  Spild af myndighedernes tid.

  Til Per, Hvis du nu ikke have klaget alle de gange til Kommunen over din naboes ombyggeri, havde det måske været nemmer i dag, at tale med ham, og få lukket porten, men du ligger i dag som du selv har redt.

  Paul Wenzel

 • Kempff-Nordkap

  De, som mener, at der ikke er sket en ændring fra tidligere år til denne sommer, har ikke været på Havnevej efter kl. 24.
  Jeg husker både Den røde Lanterne og Bjørns, og har formodentligt festet med Paul, da vi havde den alder.
  Jo, vi ved, at vi bor i et festområde, og det har vi aldrig haft problemer med. Der har været glade turister og musikken ikke til den store gene.

  Vi fik nye lokalplaner for midtbyen d. 17. december sidste år, og her besluttede man sig for støjniveauet i området. Mig bekendt var der ingen af restauratørerne, der ytrede sig om behovet for at hæve støjgrænserne.
  Vi har også deltaget sammen med de erhvervsdrivende, ejere og lejere om Havnevejs renovering. Vi synes, at det er fint og hyggeligt med servering af mad og drikke på fortovene til hen på aftenen.
  Men vi synes ikke, det er ok, at der er værtshuse med servering på vejen til langt ud på natten. Og det er ganske nyt, og det vi taler om.

  Det. som sker nu, kan I, som ikke forstår, ligeså godt tilbyde turisterne hjemme hos Jer selv i haven eller på Jeres vej. Det er ikke mere ulovligt, end hvad der sker her.

  Og nej, vi er ikke ude på at ødelægge nogens levebrød. De skal bare begrænse sig.
  Og alt andet lige, – det drejer sig om 2 steder, der, som andre på vejen, har kunnet øge indtjeningen i dagtimerne med de mange ekstra borde og stole på fortorvsarealerne.

  Venlig hilsen Inger

 • Jeg har et enkelt spørgsmål til Henning og Per: hvorfor har man valgt at bo midt i byen, når man intet kan tolerere? Nu har der været ”værtshuse” i den gade i længere tid end nogen af jer har boet der, burde man ikke mene at i, vidste hvad i gik ind til, da i valgte at bo lige præcis der, for støjen er ikke anderledes end den var sidste år, året før osv. I er godt klar over at i, er ved at ødelægger andre menneskers levebrød.? Men det er måske bedre at byen ender som en spøgelsesby så i kan nyde jeres otium i fred og ro..?
  Husk nu på at den største indtægtskilde til byen nu engang er turisterne, er der ingen tilbud til dem både dag og nat, hvad skulle så få dem til at vælge at komme her mere.? Det er fint man går op i hvad der er godt for byen, men pas nu på i ikke får det ødelagt for hele byen, for det er man vist godt på vej til desværre.!

 • Svar til Skawbo 112:

  En undersøgelse fra Visit-Skagen/Visit Nordjylland forleden viste, at turisterne besøger Skagen for naturens skyld, fredens skyld, til lise for nerverne,- ikke for alt det gøgl, man finder a l l e ødelagde turiststeder.

  Hvis man fortsætter med den enerverende støj fra den røde helikopter, som støjer meget mere end forsvarets store fly fra Aalborg, som overflyver Skagen jævnligt, jager man mange turister bort.

  Ja, hvis man ønsker det….. så flytter måske også de sidste 112 Skawboer!

 • det er da helt ufatteligt, der er et par martrikler , på havnevej der er så utilfreds,over der er liv i gaden , i burde da være glade over der er folk der vil besøge skagen, man kan undres over i har købt hus dernede, i har da vist hvad i gik ind til, det kan da ikke komme bag på jer.

 • Hvorfor flytter i ikke et øde sted hen så kan i få ro og vi andre kan få vores gode humør igen

 • mette johansen

  Det er da lige godt til at blive i dårligt humør af at læse alt det her.
  Smil til verden, så smiler den til dig.
  Hilsen mette.

 • Henning Houkjær

  Undskyld,

  men jeg var slet ikke klar over, at der fandtes et sådant medie, hvor man uhindret kan genere byens borgere. Men en bekendt har gjort mig bekendt med, at jeg “vist nok” er nævnt i den “lille” klumme om den lille røde.

  Jeg kender ikke Paul Wenzel, men jeg ved, hvor han bor, så jeg kan helt klart dementere, at jeg intet kender til de personer fra postnummer 2900, som er nævnt af Paul Wenzel. Havde jeg – i den periode, hvor jeg ejede bureauet, som blev solgt 30/9 2007 – fået kendskab til uro fra vore gæster, havde jeg omgående skredet ind, så enkelt er det. Jeg har adskillige gange sendt gæsterne hjem før tiden på grund af støj etc. Vi gjorde nemlig noget for at holde ro og orden. Og hvis gæsterne ikke kunne tage en advarsel alvorligt, var der ikke andet at gøre, end at sende dem hjem igen.

  Paul Wenzel har jeg haft kontakt med en enkelt gang i forbindelse med et ældre ægtepar, som havde nogle små børnebørn med på ferie i Paul’s nabos hus. De kom ganske vist fra Hørsholm, men det var ikke lige Hellerup-unge, der var tale om. Men ikke desto mindre kontaktede Paul Wenzel bureauet for at klage over, at de små børn legede med sten på gaden.

  Hvor Herre bevares! Hvor er din tolerance, om jeg må være så fri at spørge?

  De legede dog i det mindste i dagtimerne, hvor du under NORMALE omstændigheder ikke skulle ligge og snue!

  Det er slet IKKE det, der er tale om på Havnevej i Skagen.

  Tivoliriet i dagtimerne kan vi leve med.

  Men det tærer på en, når det også fortsættet til kl. 4 om morgenen, hvor man endnu ikke har fået sin nattesøvn, for kl. 4 smider personalet på værtshusene tomme flasker og glas i containerne, smider rundt med tomme buldrende øl-fustager og gasflasker, ligesom personalet brøler til hinanden som vilde gorillaer i et bur. Skulle man nu endelig så være så træt, at man endelig får lukket et øje herefter, ja, så kommer renovationsfolkene og afhenter affald hos værtshusene. Og ovenpå dette halløj er det ikke nemt at lukke et øje, selv om man virkelig har trang til det, for nu ved man, at om ca en ½ time kommer kommunens traktor for at feje og vaske alt snavset op efter aftenens og nattens gæster.

  Jo, Paul Wenzel. Festival-ugen og uge 2900 er et enkelt eksempel, og det kunne vi såmænd også leve med, men det fortsætter blot sådan – uge efter uge – og ikke blot fredag/lørdag, men HVER eneste nat.

  Og det er utåleligt, for ingen vil leve op til gældende regler for støjniveauer.

  Nej, det SKAL helst være for åbne døre, så vi ALLE kan få ffuld ornøjelse af musikken, og værtshusgæsterne, der sidder ude på gaden må råbe og skrige for at kunne kommunikere med hinanden, selv om de sidder på hver sin side af bordet.

  Jeg er også jævnligt kommet i Nyhavn, men jeg har aldrig oplevet noget lignende end det, der forekommer på Havnevej i Skagen efter kl. 24.

  Nu har det støjhelvede stået på siden medio juni 2009, og hvem ved, hvornår det får en ende, så jeg har et rigtig godt tilbud til Paul Wenzel:

  Vi bytter soveværelse hele næste sommer, så er jeg vis på, at du også vil reagere på en anden måde, end du gør idag, hvor du betegner de 2 værtshuse som sobre cafeer.

  Jeg har ikke andre betegnelse end værtshuse.

  Henning Houkjær

 • Niels Chr. Larsen

  “Alle disse diskussioner ville være unødvendigt, hvis vi havde myndigheder, som sørger for overholdelse af reglerne og bestemmelser og vi havde nogle ordentlige politiker i at byråd i Skagen ! Desværre havde vi det heller ikke, da vi havde i byråd i Skagen !”

  Så er man vel ikke længere i tvivl om, hvem det er der skal bestemme, om hvem der må flyve hvor eller hvornår??

  Det er bare ikke politikerne i Frederikshavn Kommune, der bestemmer det, Jens.

  Prøv at henvend dig til luftfartsvæsenet eller politiet.
  Og det er heller ikke politikerne i Freerikshavns kommune, der har fået dem sendt ud af byen !

  Fortsat god sommer, og lad os prøve, om ikke der skulle være plads til os alle, også fuglekiggere eller helikopterrundflyvninger.

  Niels Chr. Larsen
  “nille”

 • Når en tråd som denne udarter, er det nok et udtryk for, at der er mange interesser, der kæmpes for, af den ene eller anden grund. Det er da i orden. Redaktøren er mand for at standse en debat, når han finder det nødvendigt.
  At kalde folk brokrøve, fordi de har et synspunkt om byens sommertilstand, er for billigt. Der er stor forskel på, hvad folk synes er spændende, og der er vel ikke noget forkert i at fremføre sine synspunkter?

 • Kære Skawboer og turister

  Lad os håbe at den den lille røde kommer tilbage næste sommer, eller måske i uge 42 så jeg også kan få en tur.

  D. 26 juli undskyldte SkagensAvis lidt støj over Skagen og hvad så. I løbet af ganske kort tid bliver fugle, sæler, rådyr, Nyhavnen, Jomfru Anegade, Vindmøller, MC-Træffet, Havne vej, m.v. blandet ind i den lille røde.

  Fugle, Sæler, Rådyr har vi stadig i Skagen næste år, og lad så Nyhavn blive i København, Jomfur Anegade i Aalborg. Men lad os beholde MC.Træffet, Vindmølleren samt Havne vej, m.v. som skaber omsætning og arbejdepladser i Skagen.

  Jeg håber stadig at SkagensAvis har lidt foto til salg som er taget fra den lille røde.

  Forsat god sommer.

  Kim Løvgreen

 • Hej Skawbo 112

  Jeg finder Jenses kommentarer meget positiv – han har dog en mening – negativ eller positiv er lige meget – Til Hans Chr. forstår dig godt.
  men hvad med, at forlange, at skriverne fremkommer med fulde navn – jeg har valgt, at bruge mit korrekte navn. Så er jeg rimelig nem, at finde i byen.
  Kan hjælpe Jens med hvem der giver tilladelse til fotoflyvning – der er faktisk to muligheder. Politiet eller Luftfartsvæsenet.

  Hav fortsat en god sommer.

  Paul Wenzel

 • Hans Chr. Andersen (WebRedaktør)

  Hej Hansen,

  Tak for din kommentar.

  Hvis jeg skal vurdere hvornår en kommentar har relevans, vil der være masser af læsere, som hver eneste gang ville være uenig med mig.

  Der vil til evig tid være forskellige opfattelser af hvorledes verden bør se ud, det var måske en begyndelse – for alle parter – at prøve at forstå dette.

  Jeg overvejer dog kraftigt, at gå tilbage til det gamle system, hvor det kræves at man er logget ind for at kunne skrive en kommentar. Problemet er blot det, at da det var således sidste gang, var der også nogen der var utilfredse med dette.

  Det er umuligt at gøre alle tilfredse – jeg vil ikke engang prøve….

  Med venlig hilsen
  Hans Chr. Andersen
  WebRedaktør

 • helt ærlig. jeg gider sku snart ikke at læse skagenavis.dk mere, hvorfor blir sådan en debat ikke stoppet noget før, det er jo det samme åndsvage L… der bliver skrevet hver gang, der er sket noget spændende i Skagen. hvad med at være lidt positiv. god sommer

 • TIL JENS

  Fortæl mig lige venligst, hvordan du kan udtale dig på alle turister i Skagens vegne??? At der overhovedet er grundlag for en super fin rundflyvning over skagen, skyldes nok ikke denne fotografs rundflyvning, men at rigtig mange af vore gæster ønsker at se Skagen fra luften. At du så også går personligt efter poul, siger vist mere om dig end om noget andet.

 • Et ganske kort svar til Jens.

  Du skriver at “man” ikke gider læse det vrøvl der bliver skrevet, men det har da ikke forhindret dig, Jens i at læse det for ellers kunne du jo ikke have svaret og skrevet det indlæg som du har gjort.

  Fortsat god sommer også til brokrøvene :o)

  Mvh.
  Fru Olsen

 • Tak til allem dem, som beskytter det, vores gæster og turister kommer for,

  at opleve et dejlig Skagen et godt miljø. Det er det eneste de kommer for, ikke for alt det gøgl, nogle vil påføre Skagen inklusive den larmende helikopter, som jo også forstyrede gavaldig sidste år.
  Nej anmeld den lovovertrædelse for for lav flyvning, undersøg, hvem der har udstedt speciel tilladelse, med hvilken ret ? Hvor står det hen ?

  Det er da skønt at se fine billeder, det berettiger ikke til overtræde love og bestemmelser, gener mange mennesker og dyr og den skade, som man påfør vores turisme.
  Fordi Skagens beboer har en fornuftig mening er de ikke brokrøve!
  Det er jo godt at Poul Wenzel nu har fået tid til at skrive så meget vrøvl,- bare fortsat,- det er latterligt, det gider man ikke at læse. Det gælder også fru Olsen.

  Alle disse diskussioner ville være unødvendigt, hvis vi havde myndigheder, som sørger for overholdelse af reglerne og bestemmelser og vi havde nogle ordentlige politiker i at byråd i Skagen ! Desværre havde vi det heller ikke, da vi havde i byråd i Skagen !

 • Kan kun slutte mig til at der er ved at være for mange af de få, der brokker sig over alt. Hvis avisen ikke selv havde skrevet undskyld, så havde ingen af jer haft fantasi til denne omgang brok, men der skal ikke mange ord til før i går i selvsving, i guder i må have jer et trist liv. Hvad med at sælge jeres million huse ‘ironisk nok kun penge værd fordi der er turister heroppe’ og flytte til hirsholm eller et andet næsten øde sted, så slipper vi andre måske for de mange sure opstød. og Kempff-Nordkap er du virkelig så naiv eller uvidende, du du tror nyhavn ligger øde hen en sommer aften efter midnat, eller at folk ikke står og pis… i enhver gadeport i københavn?

  Fortsat god sommer til alle i dejlige positive mennesker i skagen, og til jer andre god bedring, håber da humøret bliver bedre.

 • Flotte, flotte billeder, som jeg nød at se igennem. Jeg håber, at jeg kommer til at se en del flere billeder i tiden fremover, når de bruges i artiklerne?

  Og så er der oven i købet underholdende læsning i kølvandet på fotoseancen.
  Man kan da ikke andet end more sig over mange af kommentarene. Nogle mennesker gør simpelthen livet surt for sig selv.

 • For så vidt forstår jeg godt Pers problem – men på den anden side, med din baggrund vil du kunne forstå, at det er en brandudgang – og den må ikke være låst.
  Du har tal på, hvormange, der hiver deres tissemænd/koner ud og tisser i indkørslen, iflg. loven og hvis politiet ser det, er bøden kr. 500,00 pr. tissemand./kone Eller også kr. 3.500 på 15 minutter, det er en guldgruppe, at afsløre tissende tissemænd/koner – det kunne sagtens betale en politimand for en aftenvagt
  Løsningen må være du eller din hustru står ved gaten hele sommeren og kontroller tisemændene eller tissekonerne..
  Iøvrigt er det utrolig dårlig og uovervejet utryk om Greens Cafe – at kalde det et værtshus. Det er en sober cafe. Med nogen forskrækkelige klagende naboer.
  Ganske som i Aalborg og Skagen er der ude servering på Jomfru Anegade og Havnevej efter kl. 24.00,Jeg kan ikke sige det med nøjagtighed , er aldrig oppe ved den tid. Loven bliver måske ikke rigtig overholdt, men den skal også kunne bøjes.
  Deltag dog i løjerne, I boer midt i dem.
  Husk at give dine hunde ble på.
  Mange hilsner Paul Wenzel, en ældre gut, der godt kan huske, hvordan det var, at være ung, kunne ønske, jeg kunne være med idag også

 • Lisbeth Nielsen

  TAK – Michael for nogle rigtig flotte billeder. Jeg håber. at du landede i god behold. Glæder mig til at se filmen.

  Over and out

 • Handlede denne artikel ikke om en helikopter rundflyvning? og ikke alt det andet bavl og brok der køres af på denne side.
  Jeg må erklære mig enig i de tidligere udsagn om brokkerier og kværulanter på denne streng.
  SLAP NU AF og nyd sommeren

 • Kempff-Nordkap

  Hej Paul!
  Nej, det er ikke kun gæsterne fra nabocafeen. Det er alle, der bevæger sig rundt på vejen om natten. En optælling uden kugleramme af 15 min.s varighed gav 7, der skulle forrette deres nødtørft, flydende og fast fra begge ender. Og det er meget, de skal af med, efter der er blevet udeservering, ikke kun på værtshusholdernes egne matrikler, men på fortovene, ja næsten på kørebanen.
  Problemet kunne løses enkelt, og som det blev løst af den tidligere ejer: Porten blev låst. Porten ejes af værtshuset, men den nye ejer vil ikke lukke og låse sin port. Den er endda indrettet, så vi 3 huse bagved kunne åbne og lukke porten hjemmefra, hvis vi fik gæster. Med en porttelefon. Ingen af os har fundet denne model nødvendig, da alle var indstillet på en låst port med nøgle (som de andre værtshusholdere og serveringssteder har), og alle har nøgler til porten.
  Du er en løsningens mand, så du må da kunne sige, hvordan vi får ejeren til at låse sin port? Vi har stået for at låse om aftenen, men det må vi ikke mere, siger kommunen, når ejeren ikke vil have det.
  Og så lige til din orientering: Nyhavn og Jomfru Ane Gade har ikke udendørs servering efter kl. 24. Som et par undersvende fra hovedstaden grinende sagde, de fumlede med lynlåsen,- det her var aldrig gået i København.

 • TIL ROLF
  DU skulle have vindmøller 365 dage om året .når det er dem er der sku ingen der tænker på larm dyr m m det er bare super fedt bare de ikke er i ens nærhed
  du skulle have sådan et støjende spøgelse i din baghave .så ville du nok ryste over hele kroppen og tænke gud er det livet ……………..

 • Hvad mon der sker ude i naturen når en stor flok fuglekiggere vader hen over klitter og marker osv for at kigge på en sjælden fugl….?? Ikke alle er lige gode til at gebærde sig i naturen selv om de er glade for den!

 • Hej Jacob
  Hvergang der er et eller andet om Skagen og vore turister, så kommer der et læs af beklagelser, det hænger en ud af halsen – jeg troede faktisk ikke Skagen, havde så mange kværulanter.
  På Havnevej boer der ganske få personer, nogle brokker sig over tisseri i en indkørsel – det er noget svineri – men det er sandsynligvis ikke gæsterne fra nabocafeen – men jeg også set naboen (der klager) gå tur med sine hunde – de tissede mit på gågaden og det endda mit på dagen. Hvad er forskellen. Andre brokker sig over støj fra cafeerne om natten – Accepterer dog, at Skagens Havnevej allerede for mange år siden, blev lavet om til en Jomfru Anegade. Heldigvis er jeg ikke nabo til Havnevej, men har i nabohuset til min adresse haft nogle af klagernes udlejningsgæster boende, som tilhørte Hellerupugen. Dem taklede jeg ved,, at give dem en håndfuld øller og lovede ikke, at starte græsslåmaskinen kl. 07.00.

 • Nu er det altså blevet nok… Er i ude på at kvæle byen fuldstændigt? Man kan efterhånden ikke længere banke et søm i uden at der er den helt stor debat om at nu er der for meget støj igen. Er det ikke hunde der gør, så er det en helikopter der flyver over byen en enkelt weekend om året. Ligeså snart der er den mindste ting der forstyrrer nogen enkelte personers fred og ro, så blander de bare dyrelivet ind i det, for så lyder det jo fornuftigt. Der er åbenbart nogen der ønsker at det skal være en spøgelsesby vi bor i. Der er ikke noget at sige til at vi ikke kan se røven på de unge for bare skosåler når de stormer ud af byen ligeså snart de fylder 18. Her er da alt for kedeligt for dem.

 • Nu må folk sgu tage sig lidt sammen.
  Hvad i alverden skal al den gang vrøvl og brok til for, bare fordi en lille helikopter flyver lidt rundt. Så meget larmer den nu da heller ikke, slet ikke i sammenligning med når der flyver jagerfly rundt som er så langt nede at man næsten kan se hvilken øjenfarve piloten har.
  Det må da bestemt være mere skadeligt for natur/dyr end den lille røde helikopter som vi har set et par gange.
  Tror ligefrem visse mennesker NYDER af brokke sig over snart det ene og snart det andet, men vi skal altså være her allesammen bare til orientering….selv en lille rød helikopter :o)

  Mvh.
  Fru Olsen

  Ps. Synes IKKE at SkagenAvis.dk skal undskylde for noget som helst.

 • Det er efterhånden sådan man bliver i dårligt humør af at læse avisen ,fordi de samme mennesker igen og igen er negative over for alt nyt…

 • Tak til Rolf Christensen,
  Jeg er helt enig. Det skal stoppes !!!

 • Frøken Petersen

  Skulle vi Skagboer nu ikk ta’ og passe på, at vi ikke går hen og bliver en smule for kedelige.
  Hvad er det der sker ved at byen får besøg af en helikopter?
  Hvis vi alle tænker os om, hvor ofte taler vi skagboer så ikke om, at der aldrig sker noget heroppe? Så lad dog være at jage alt nyt baglæns ud af byen igen.
  Vi er og blir da aldrig en bevaringsvardig by, som skal beskyttes, med næb og klør.
  Og angående dyrelivet, så udrydder vi vel ikke de forskellige dyrearter, fordi der flyver en helikopter forbi.
  Jeg gætter også på, at hvis billederne der er blevet taget idag, kommer på skagensavis.dk – så vil størstedelen af læserne, inkl modstanderne af helikopterbesøget, kigge billederne igennem.

 • Ham Rolf fik da vist et surt opstød. Har selv haft den fornø’jelse, at flyve rundflyvning i mine yngre dage Har du prøvet at se Skagen foroven? Hvad med at holde ferie i Hulsig i den periode, hvor Skagen tilter.

  I næste uge går det hele over – så er der kun 49 uger til, det sker igen.

  Ina har god humor. HA

  Paul

 • Til Rolf Christensen

  En lille kommentar til dit indlæg, hvor du skriver
  “Hvad mon der sker i naturen, når en stor flok fugle på Nordstrand/Grenen eller i søerne i heden overflyves? Sælerne? Rådyrene? Det er klart, at de reagerer, når der pludselig dukker noget nyt og larmende op, som de aldrig har set før! Roen afbrydes og naturen i Skagen forringes, fordi et firma vil lave penge på sommerturister her ved vor by!”

  Hvad mon der sker i naturen, når de onde “homo sapiens” i deres automobiler
  flytter sig fra en boplads til en anden. ? og med hensyn til at dyrene aldrig har set en helikopter før.. hmmm den er altså opfundet i 1931 http://da.wikipedia.org/wiki/Helikopter

  Lad nu være med at pive

  fortsat god sommer

 • Ha! I fløj lige over mit hovede! Fik I et billede af mig? :b

 • Rolf Christensen

  TIVOLI SKAGEN – NU MED SOMMER-FLYVNINGER !

  Hej her,

  Jeg mener, at der OVERHOVEDET IKKE bør flyves over Skagen By og naturen rundt om Skagen uanset årstid! Undtaget er dog redningsaktioner, selvfølgelig.

  Et minitog i byzonen i Skagen er netop blevet stemt ned, fordi det ikke passede ind. Nu flyver der en skrig-rød helikopter rundt og larmer over heden, Sønderstrand og Grenen hele dagen!

  I to eller flere dage har en rød helikopter nu fløjet fra (gætter jeg på) Skagen Odde Naturcenters (SON) p-plads og ud mod Grenen. Dette kan ses og høres overalt – bla. her fra Hvidefyrvej, hvor jeg bor – også med lukkede vinduer og fjernsynet tændt! Sidste år fløj den samme helikopter fra SON sådan, at mange mennesker i hele Nordby efterfølgende brokkede sig, fordi de blev generet i timevis hver dag. Hvordan det ser ud i år i resten af Nordby, ved jeg ikke? Under MC-træffet fløj der også en helikopter og generede – da fra festival-pladsen i klitplantagen til Grenen og over Højen.

  Hvad mon der sker i naturen, når en stor flok fugle på Nordstrand/Grenen eller i søerne i heden overflyves? Sælerne? Rådyrene? Det er klart, at de reagerer, når der pludselig dukker noget nyt og larmende op, som de aldrig har set før! Roen afbrydes og naturen i Skagen forringes, fordi et firma vil lave penge på sommerturister her ved vor by!

  To-tre personer betaler for at se ned, mens 50.000 (så mange er der i byen per døgn pt.) forstyrres, når det nu pludselig larmer fra den blå himmel over Skagen!

  Jeg vil meget gerne høre, hvis nogen ved nogen om de evt. tilladelser, der må være givet til flyvninger i disse dage og under MC-træf, både om hvem, der lægger jord til flyvning, restriktioner på flyvning og om støjpåvirkninger på dyr og mennesker i Skagen er taget med i betragtning?

  Jeg synes SON (der står på skiltet, at det er et naturcenter!) skulle skamme sig over, hvis de virkelig igen i år lægger navn til en larmende helikopter?!

  Om Skagens Avis’ fotograf kan undskyldes, fordi hans billeder er meget vigtige (man må så læse imellem linierne, at det er andres fotos ikke) vil jeg være lade være usagt.

  ****

  En helt ny undersøgelse viser, at turisterne kommer til Nordjylland (og Skagen) for at slappe af. Se her:

  http://www.nordjyske.dk/frederikshavn/forside.aspx?ctrl=10&data=29%2c3324731%2c2875%2c3

  Det er ikke events eller luksus, der trækker. Hvis jeg skal tolke, så er det natur, et flot bymiljø, badning og stilheden, der lokker folk til vor by! Turisterne kommer for at slappe af og nyde roen – hvad mon de siger til sådan en helikopter-larm i flere timer dagligt? Skagen ødelægges delvist af sådan en omgang tilfældig sommerflyvning, og det synes jeg ikke det pågældende firma kan være bekendt mod os heroppe!

  Jeg håber, at vi i år får det stoppet en gang for alle!

  mvh rolf, en natur-nyder

 • Hej Hans Christian

  Piloten står til en bøde, han holdt ikke minimumshøjden over bebyggede områder – men på den anden side, det er hans levebrød og du skulle have nogle gode billeder. Larmen er vel ikke værre end den vi lever med her om sommeren.
  Når de unge mennesker more sig, lokale, som turister – lad dem dog. være. Vi andre har også været unge, så vidt jeg husker
  Paul Wenzel

 • I skal ikke undskylde, i kan desværre ikke overdøve vindmøllerne, er der nogen der er generet af det skal de prøve at være nabo med sådanne nogle bæster, så ville de ikke engang tænke på at få dem opstillet hos deres nabo.
  Det er da godt nogen prøver noget nyt bare fint hvis nogen prøver at flyve og for den oplevelse med.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Undskyld at vi støjede over Skagen søndag formiddag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger