Så er det atter tid for Kvalitetsfødevaremesse

Så er det atter tid for Kvalitetsfødevaremesse

21. august 2009 - kl. 12:07 - af

De forgangne tre år har Skagen lagt navn og hjerterum til den efterhånden velkendte Kvalitetsfødevaremesse. Her får lokale producenter fra Nordjylland mulighed for at mødes for at fremvise deres produkter og råvarer.

Udstillerlisten omfatter i år 23 producenter som repræsenterer et bredt udsnit af kvalitetsprodukter fra Nordjylland heriblandt øl, honning, salt, luksus chokolade, søkogte rejer, friskt brød, bolsjer, ost og mælkeprodukter, kødprodukter, hyben, bjesk, frugt, pels, nordjysk vin og naturligvis masser af fisk.

Arrangementet finder sted fredag den 28. august fra kl. 10.00 til kl. 18.00 og lørdag den 29. august fra 10.00 til kl. 16.00 i Den Gl. Auktionshal på Skagens Havn.
Ved messens åbning vil der blive budt velkommen af Lene Kappelborg, Turistchef i Skagen.

Rene Zeeberg fra Skagen Turistforening udtaler: “Det overordnede formål har været at skabe kontakt mellem producent og forbruger, og derigennem rette fokus på de nordjyske kvalitetsprodukter, men vi lægger samtidig stor vægt på at fortælle historierne bag produkternes fremstilling.”

Sidste år blev Kvalitetsfødevaremessen besøgt at mere end 10.000 gæster over de to dage, og arrangørerne forventer det samme antal i år.

Et af de nye tiltag gør årets messe særlig unik er, at Skagens Bedste Fiskefrikadelle skal kåres. Jesper Winter fra Skagen Fiskerestaurant forklarer: ”Der har i mange år været en intern konkurrence i Skagen om hvem der laver den bedste fiskefrikadelle. Derfor har vi besluttet at afholde denne konkurrence for en gang for alle at få opklaret hvem der egentligt laver den bedste fiskefrikadelle.”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så er det atter tid for Kvalitetsfødevaremesse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger