KulturRaketten: Musikkorps Sæby i Skagen Kirke

KulturRaketten: Musikkorps Sæby i Skagen Kirke

13. september 2009 - kl. 7:08 - af

En musikalsk raket vil lande lige midt i Skagen Kirke søndag den 20. September kl. 16. Her vil Musikkorps Sæby nemlig sprede en buket af farverig og yndefuld musik i den skønne kirke i Skagen.
For 38 år siden så Musikkorps Sæby dagens lys. En flok entusiastiske musikere fra Sæby og omegn, som tidligere havde spillet i flere lokale orkestre, fandt sammen i Musikkorps Sæby. Orkesteret har siden udviklet sig, til i dag at omfatte over 50 musikere og udgør et næsten komplet harmoniorkester, hvor nogle få medlemmer har været aktive i alle 38 år. Aldersspredningen blandt medlemmerne går fra 18 år til 80 år.

Musikkorpset har spillet i adskillige sammenhænge gennem årerne, og ynder at viderebringe glæde gennem musikken. Korpset har spillet til musikfester i Danmark og Tyskland, Frihedsgudstjeneste og Julegudstjenester, sommerfester, Nytårskoncerter, hvor der bl.a. er optrådt sammen med Sigurd Barrett, Kim Sjøgren, Kurt Ravn og trompetist Per Nielsen. Desuden ved adskillige sommerfester og sommerkoncerter.

Korpset lægger stor vægt på, at sammensætte et bredt og alsidigt repertoire, der skal være en nydelse at lytte til og samtidig en fornøjelse og udfordring for musikerne at fremføre.
Programmet omfatter arrangementer af Bent Fabricius Bjerre, Benny Anderson/Bjørn Ulvacus, Albert Hammond, Beethoven, Irvin Berlin, H.C. Lumbye, Eric Clapton, Charles Aznavour, John Lennon og Poul McCartney, Chaplin, Enrico Toselli, John Philip Sousa og mange mange flere. Hvordan programmet bliver sammensat til koncerten i Skagen Kirke må fortsat stå som en overraskelse til søndag den 20. September kl. 16.

Men en ting er sikkert – du vil opleve en flok meget forskellige personligheder, der i samspil med hinanden, har fundet glæde i at fremføre musikalsk underholdning til glæde og inspiration for alle som kan lide at lytte til musik.

Der er gratis entre til koncerten.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'KulturRaketten: Musikkorps Sæby i Skagen Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger