Kulturraketten: Se nogle af de mange tilbud her

Kulturraketten: Se nogle af de mange tilbud her

15. september 2009 - kl. 7:42 - af

Der bliver masser af arrangementer i Skagen og Ålbæk når kulturraketten rammer Skagen den 18-20 september. Læs om nogle af arrangementerne her. Se filmen SLUMDOG MILLIONAIRE. Når aftenmørket sænker sig, starter biblioteksbiografen.  Skagens Bibliotek viser fredag den 18. september kl. 21 filmen om den ludfattige Jamal Malik, der pludselig kun er ét spørgsmål væk fra at vinde den indiske udgave af ‘Hvem vil være millionær’. Det lokale politi tror imidlertid ikke på at en slumdreng som Jamal kan vide så meget, så de anholder ham og mistænker ham for at snyde på en eller anden måde. For at overbevise politiet fortæller Jamal sin livshistorie. Og hvilken historie! Filmen har helt fortjent vundet stribevis af hæderspriser herunder en Oscar som bedste film i 2009. Der er gratis adgang til filmen, som vises i anledning af Kulturraketten.
———————————————————————————————
SPRÆNG BIBLIOTEKET I LUFTEN
Kemisk show mellem reolerne

Forhåbentlig får Skagen inden for overskuelig tid et nyt bibliotek i Kappelborg.
Måske forsvinder det gamle allerede på fredag den 18. september!
I hvert fald vil Jeppe Byrialsen fra HTX i Frederikshavn kl. 15 komme med sit mobile laboratorium og udføre eksplosive, stinkende, støjende og vildt imponerende kemiske forsøg midt i bibliotekets udlån.
Alle er velkomne til at overvære eksperimenterne – som trods alt er rimeligt ufarlige – men hold venligst på hat & briller.
Arrangementet er en del af Kulturraketten, og det er ganske gratis at overvære løjerne.
——————————————————————————————

SØNDAGSSSANG

Kor for Sjov synger for fulde gardiner på Skagens Biblliotek Søndag formiddag den 20. september kl. 10 fyldes Skagens Bibliotek med den herligste sang. Det lokale kvindekor “KOR FOR SJOV” oplader den milde røst og synger dagen i gang. Man er da nået til den tredie dag i Kulturraketten, biblioteket er åbent fra kl. 10 til 16, der kaffe på kanden, og kan man tænke sig en bedre start på dagen end når en flok smukke, sangglade kvinder gi’r signal af næbbets futteral. Alle er velkomne til at overvære den lille koncert – og der er gratis adgang.

———————————————————————————————–

KLOVNERI PÅ BIBLIOTEKERNE
Slangemennesket Tapé underholder børn og voksne

Klovnen Tapé hjemsøger bibliotekerne i Ålbæk og Skagen i Kulturraketdagene. Fredag den 18. Kl. 16 er han i Ålbæk og lørdag den 19. Kl. 15 kan man more sig over løjerne på Skagens Bibliotek.

Tapé er en mimisk, artistisk klovn, som gennem de sidste 17 år har underholdt tusindvis af børn og voksne i ind- og udland.
Hans alsidige, morsomme cirkusforestillinger har noget for både øjnene, ørerne og ikke mindst grinemusklerne.
Forestillingen er en blanding af nye og klassiske klovnerier. Tapé folder sig ud med guitarspil med noderne balancerende på panden, opera på klokkespil, tårnhøje balancer og et “benene på nakken”-nummer.

Alt sammen udføres i højt tempo og i tæt samspil med publikum, som også får en aktiv rolle undervejs.
Forestillingen er helt ordløs og kan derfor forstås af alle – uanset alder og nationalitet.
Både børn og voksne får sig en herlig oplevelse og noget at snakke om på vejen hjem.

Der er gratis adgang til Tapé’s forestillinger.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kulturraketten: Se nogle af de mange tilbud her' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger