Masser af tilbud for børn i uge 42 på Museet

Masser af tilbud for børn i uge 42 på Museet

1. oktober 2009 - kl. 0:15 - af

Tryk, tricks og vraggods for børn på Skagens Museum i uge 42. Skagens Museum er bukket under for presset fra det helt unge publikum og har planlagt meget mere malerskole i årets efterårsferie. Nu vil der være malerskole på alle hverdage i uge 42 med temaer som tryk, tricks, vraggods og meget mere. Det koster kun 100 kr. at deltage på et af holdene, men der er kun plads til 12 børn på hvert hold, så tilmeld dig hurtigst muligt.

Allerede fra 10. oktober er der billedjagt for børn, som bliver udleveret i billetsalget. Det er gratis at deltage, og hvis man løser alle opgaverne, så får man en lille præmie i butikken. Der er også mulighed for at deltage i tegnekonkurrencen i billedjagten, hvor der er nogle lidt større præmier på højkant.

I børnerummet på museets 1. sal kan man sidde i ro og fred og tegne billeder fra Skagen. Skagensmalerne så strand, klitter, hede og kornmarker ude omkring Skagen by. Hvad har du set?

Malerskole – alle hverdage i uge 42
Malerskolen er for børn i alderen 7-14 år. Vi mødes i museets forhal, hvor der vil være en kort introduktion til skagensmalerne og deres billeder. Bagefter går vi over i Bikuben, museets billedværksted, og laver vores egne billeder. Til slut rammes billederne ind i guldrammer. Mandag Strand og hav. Tirsdag Tryk og tricks. Onsdag Fisk, fisk og fisk. Torsdag Vraggods. Fredag Blomster. Kl. 10.15-12.00. Tilmelding på 98 44 64 44. Pris: 100 kr. inkl. alle materialer.

Billedjagt alle dage i uge 42
Tegnekonkurrencen afgøres umiddelbart efter ferien. Vinderne får direkte besked, og deres tegninger offentliggøres på museets hjemmeside.

Børnerummet
I et hyggeligt hjørne på museets 1. sal ligger der papir og tegnegrej. Lige nu er temaet Rejsen til Skagen.

For nærmere oplysninger, kontakt Mette Harbo Lehmann på: mhl@skagensmuseum.dk eller tlf. 98 44 64 44.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Masser af tilbud for børn i uge 42 på Museet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger