Kanonkugler, ”pisseprås” og pileflet!

Kanonkugler, ”pisseprås” og pileflet!

6. oktober 2009 - kl. 0:21 - af

Mørket sænker sig over os, og kulden kommer krybende, mens blæsten fyger træernes blade sammen i store bunker. Nogle dyr tager skridtet fuldt ud og går simpelt hen i hi de næste mange måneder…

Men inde på Skagen By- og Egnsmuseum summer det af lys og liv, for museet står igen klar med en bred vifte af sjove og anderledes aktiviteter for hele familien i efterårsferien fra d.12. til d.16. oktober.

Man kan blandt meget andet bygge en drage, flette med pilekviste, lave en såkaldt ”pisseprås”, altså et lille lys, eller prøve at knuse peberkorn med en rigtig kanonkugle. Aktiviteterne foregår hver dag mellem kl. 10 og 15.

”Hjæælp – Der er strandet et skib!” er temaet i en konkurrence, som udleveres til alle børn og barnlige sjæle, som dermed får mulighed for at opleve museets udstillinger med andre øjne, eller man kan hver dag følge med på en spændende omvisning for børn. Som noget nyt i år er der torsdag og fredag offentlig omvisning på museet med start kl. 13, gratis for museets gæster.

”Alle mand til årerne!” som er efterårets og vinterens række af populære og dramatiske strandingsberetninger kan opleves hver mandag kl. 13.30 -15.

Arrangementerne er gratis for museets gæster.

Derudover tilbydes guidede cykel- og gåture som giver et fyldigt indblik i Skagens historie og udvikling.

I museets butik er der denne uge lavet nogle gode tilbud på særligt udvalgte varer, og i museets cafe kan man nyde varme drikke og lette retter.

Museet er åbent alle hverdage fra kl. 10-16.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kanonkugler, ”pisseprås” og pileflet!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger