Hjælp, vores elskede hund er forsvundet

Hjælp, vores elskede hund er forsvundet

19. oktober 2009 - kl. 12:16 - af

SkagensAvis har modtaget dette nødråb fra familien Bødker der skriver: Vi – Charlotte og Jakob Bødker og vores 3 børn ankommer torsdag den 15. okt ved 15.00 tiden til et sommerhus ved Gl. Kirkevej i Ålbæk. Da vi ankommer stikker vores ruhårede gravhund Freja af. Vi leder og tilkalder senere en mand der ejer en Sweizerhund som leder forgæves til kl. 23.00. Fredag tages kontakt til Den Civile Hundeførerforening i Skagen som ankommer om eftermiddagen med 5 mand med deres hunde, de leder til det bliver mørkt. Eftersøgningen er vanskelig pga regn og kuling.
Lørdag og søndag ledes der intenst med hunde men forgæves.

Vi har opsat efterlysningssedler i området. (Freja er chippet)

Vi frygter at Freja kan være blevet stjålet da den brede eftersøgning ikke har ført noget med sig. Freja havde en gåsele og en flexiline på da hun stak af – men dette er heller ikke fundet.
Søndag var vi nødsaget til at vende hjem til Fyn uden at kende vores elskede hunds skæbne. Vi sidder nu magtesløse på Fyn og håber på hjælp fra lokalbefolkningen til at holde øje med Freja, da det betyder alt for os og vores 3 børn at at få hende hjem til Fyn igen. I det mindste kende hendes skæbne – også hvis det i værste fald betyder at vi har mistet hende for altid.
Hele vores familie er desuden dybt rørte over den utrolige opbakning der har været omkring eftersøgningen af Freja. Sjældent har vi mødt større forståelse og hjælpsomhed og dette takker vi indeligt for.

Familien kan kontaktes på tlf. 28457214.

Der udloves en dusør til den som kan føre os til Freja.
Desuden er der oprettet en facebookgruppe under navnet “Hvor er Freja”. klik her:

http://www.facebook.com/search/?q=hvor+er+freja&init=quick#/group.php?gid=156432151237&ref=search&sid=1349441415.4215113060..1

 

2 kommentarer til “Hjælp, vores elskede hund er forsvundet” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Hjælp, vores elskede hund er forsvundet”

 • Kære Allesammen…?
  Jeg er søster til den hårdt ramte familie som stadig sidder dybt ulykkelige på Fyn og ikke kan komme videre med deres sorg.
  Når man bliver ramt af sådan en tragedie griber man det mindste halmstrå. Det er sådan at vi har haft kontakt med en clairvoyant som “ser” at Freja er hos en familie.
  Derfor vil jeg gerne herigennem af hele mit hjerte appelerer til, at hvis nogen ved hvor Freja er eller har hende – at man (gerne anonymt) afleverer hende eller giver os et tip.
  Det vil blive svært at bebrejde nogen hvis de er “kommet til” at tage Freja, for hun er den dejligste lille hund, men hun hører nu engang til hjemme hos hendes familie på Fyn. Savnet af Freja er enormt.
  Mange venlige hilsner Pernille (tlf. 20481078)

 • Åh nej, det gør mig frygtelig ondt – jeg håber hun bliver fundet i god behold!

  Mette Andersen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hjælp, vores elskede hund er forsvundet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger