Serie 3: Tingene gik i fisk for Skagen i Hirtshals

Serie 3: Tingene gik i fisk for Skagen i Hirtshals

20. oktober 2009 - kl. 0:31 - af

Skagens serie 3 er tæt på at være i akut point nød i deres række, hvis man skal være sikre på at opholdet i serie 3, skal vare i mere end en enkelt sæson. En af mulighederne for at få et enkelt eller alle 3 point, var lørdagens udekamp i Hirtshals.
Om vi kan give kamptidspunktet skylden for at flere spillere stillede til kampstart uden af være 100 % fokuseret på, at der skulle hives 3 point i land fra Hirtshals stadion, har undertegnede selvfølgelig ikke kompetence til at vurdere. Det er kun hjernespind at tidspunktet kl. 16.00 i Hirtshals, var meget tæt på det starttidspunkt, hvor de første ”breezer”, ”Ice” og ”Sommersby” normalt plejer at blive knappet op. At tankerne allerede var henne ved det starttidspunkt og man derved ”glemte” at der var et andet starttidspunkt kl. 16, der også krævede fuld koncentration.
Hjemmeholdet var derimod i fuld (fiske)aktion fra starten af. Viljen til at dykke dybt i egen sjæl, var til stede hos hjemmeholdet. Her var der ikke brug for ekkolod for at lede efter 3 point. Hjemmeholdet var indstillet på at arbejde hårdt for de 3 point, der kunne bringe dem i behagelig sikkerhed fra bundlinjen.
Allerede i det 7 min. kunne hjemmeholdet, efter et hjørnespark heade et hovedstød på Skagboernes overligger. Så skulle man ligeså være advaret, men kun 8 min. efter blevet der ”boblet” godt og grundigt i Skagen forsvaret og Hirtshals kunne forholdsvis uhindret bringe sig foran 1-0.
Skagboerne var dog hurtig til at vågne op af dybet og 3 min. efter var Rasmus ”Razzer” igennem, men skarpheden manglede i den grad på denne dag og afslutningen blev placeret direkte på målmanden.
I det 23. min. viste Skagboerne igen (haj)tænder og efter et hjørnespark og et efterfølgende hovedstød, kunne Hirtshals sparke bolden væk på målstregen.
Det var i den periode at man skulle have slået til, men i stedet blev en Hirtshals spiller fældet kun 2 min. senere. Skagboerne sagde udenfor straffesparksfeltet. Kampens dommer sagde indenfor i feltet og han fik sin vilje. Straffesparket blev sikkert omsat til mål og hjemmeholdet førte 2-0.
I halvlegen var alvoren så småt ved at gå op for de sidste Skagen spillere og holdningen var, at man var bagud til et hold som ikke kunne spille fodbold. Man kan kun være enig. Det da skidt.
Om det så var havgusen der begyndte at plage Skagboerne i starten af den 2. halvleg, vides ikke, men 13 min. inde i 2. halvleg kom man altså bagud 3-0, imod et hold der ikke kunne spille fodbold. Måske ikke, men viljen til at kæmpe alle mand var til stede hos hjemmeholdet.
Bagud 3-0 og på randen til sæsonens fladeste og største lussing, skulle der satses og det blev der også.
I halvlegens 24. min. fik man tilkendt et direkte frispark. Topscorer Brian Strauss kunne reducere direkte på frisparket og bagud 3-1, blev der moset endnu mere på. Behjertede forsøg blev brændt, eller var lige ved og næsten og 6 min. senere, slog hjemmeholdet kontra og man var bagud 4-1.
En stor del af grunden til, at Skagboernes spil aldrig kom til at fungere i den 1. halvleg, var at en af holdets bedste og anføre Niclas B. Farcinsen, ret tidligt måtte udgå med en skade. Ny anfører blev så Skagens bagerste mand, Kaspar Andersen og da han så med 5 min. tilbage, måtte ud med et gult kort, havde Hirtshals rimelig let spil og med 3 min. tilbage kunne man score til 5-1.
En af Skagens angribere Brian Eggert. havde før kampen proklameret, at ingen scoring i dag og han fandt sig en ny klub?!
2 min. før tid var det dog tæt på, at Brian Eggert ikke blev arbejdsløs fodboldspiller, da han havde et hovedstød der tog overliggeren.
Et smerteligt stort nederlag, der efterlod Skagboerne godt rødspættet i ansigtet.

klik på billederne for at forstørre og læse billedtekst

  

Man of the match : Kenneth Pedersen.

Med venlig hilsen
Jan Skatka

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Serie 3: Tingene gik i fisk for Skagen i Hirtshals' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger