LOF arrangement: Ledelse i dag og i morgen

LOF arrangement: Ledelse i dag og i morgen

24. oktober 2009 - kl. 0:21 - af

Udfordringen for fremtidens ledere?  Der har gennem de seneste år været en høj grad af fokus på lederen som en person, der kunne arbejde med effektivitet og kunne skære igennem i alvorlige situationer. Særligt gennem det sidste år, hvor mange virksomheder har oplevet finanskrisen på negativ vis, som har og måtte skære ned og lave afskedigelser. I Kommunerne har der gennem tiden siden Kommunalreformen været stort fokus på økonomi, besparelser og samtidig at skabe en god og bæredygtig struktur.

De mange krav om økonomistyring, organisering og medarbejderforhold i en tid, hvor der har været mangel på arbejdskraft til nu, hvor vi ser ledighed fører desværre ofte med sig, at ledelse bliver et spørgsmål om at løse her og nu akutte problemstillinger og lave strategier.

Men hvordan ser fremtidens virksomheder ud?

Når vi ser på den yngre generation, som kommer til at være fremtidens medarbejdere, er det en helt anden kultur og indstilling, de tager med sig ind i deres arbejdsfunktioner. Der skal være balance mellem arbejdsliv og familieliv, der skal være en høj grad af selvstændighed og gode karrieremuligheder, de accepterer ikke umiddelbart de eksisterede bureaukratiske rammer og vil i større grad shoppe rundt for at finde den gode arbejdsplads.

At medarbejdergruppen ændrer sig, en ny kultur vinder indpas vil påvirke fremtidens ledelse. Fremtidens ledere skal arbejde med selvstændigheden, udfordringerne og kunne styrke integritet og personlig ansvar – udfordringer, der også bliver til personlige udfordringer for lederen.

Oplægsholder Susanne Broeng, Direktør for Kempler Instituttet, www.kempler.dk, medlem af Institut for Selskabsledelse og bestyrelseserfaring.

Tid og Sted: Sæby Kulturhus ”Manegen” den. 29. oktober 2009 kl. 19.00 – 2100.
Pris: 50,- som betales ved indgangen.

Der vil være en pause, inden mulighed for at stille spørgsmål, hvor der vil være mulighed for at købe en øl eller vand.

LOF
www.lof.dk/saeby
frederikshavn@lof.dk
98 40 16 84 hverdage efter kl. 17.00

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'LOF arrangement: Ledelse i dag og i morgen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger