Serie 3: Skagen udsat for tyveri fra A til Z i Hjørring.

Serie 3: Skagen udsat for tyveri fra A til Z i Hjørring.

27. oktober 2009 - kl. 18:47 - af

Det lignede på forhånd en gang øretæver i luften, da Skagen tog til Hjørring for møde rækkens nr. 2. Et hvert point Skagboerne kan skrabe til sig i de kommende kampe, kan være afgørende for at indløse en ny serie 3 billet. De 2 sikre nedrykkere er fundet, men nr. 3. sidst kan også komme med i fedtefadet, hvis man ikke har point nok.
Derfor ville et godt tilbud i Hjørring, denne lørdag være en enkelt pind med hjem.
Og det skulle hurtige vise sig, at være et rigtigt godt fightende Skagen hold, man havde fået sendt på banen. Skagboerne kontrollerede fint den 1. halvleg og havde klart bolden mest. Lad det dog være sagt med det samme. Der var ikke en reel målchance til nogen af holdende i den 1. halvleg. Skagboerne fik let og elefant, gang på gang trevlet hjemmeholdets angrebsforsøg op og spillede bolden nydeligt op af banen. Problemerne opstod først på de sidste par m. inden der skulle afsluttes. Her har Skagboerne lige p.t. ikke en der kan levere varen, med hensyn til at omsætte løse chancer til mål.
Det samme vil hjemmeholdet kunne sige om sin 1. halvleg, så meget tilfredsstillende kunne Skagboerne gå til pause med 0-0.
I halvlegen rokerede Skagboerne lidt om på holdet. Skagens bagerste mand i Kaspar Andersen, som også besidder offensive kræfter, blev hevet længere frem på banen. Ind som ny bagerste mand kom en halvskadet, men klar Niklas B. Farcinsen ind.
Dette skulle straks vise sig at give pote for Skagen holdet. Spillet kun 4 min. og Kaspar Andersen får fyret et hug af sted, som går i en bue over Hjørrings målmand og planter sig på den underste del af overliggeren og ud i spil igen. Og jo, Kaspar havde (næsten) ret. Den kraftige hårdmetal overligger, stod stadig og vibrerede et stykke tid efter at kampen blev fløjtet af. Undertegnede var selv (næsten) henne og tjekke. Sort uheld for Skagboerne.
9 min. senere var det Rasmus ”Razzer” Christensen der var alene igennem med Hjørrings målmand. Rasmus ”Razzer” vælger at hamre bolden lige på hjemmeholdets målmand og til trods for at det var en hård afslutning, var den dog ikke så hård at den rykkede keeperen med ind i kassen. En blød inderside kunne måske have set lidt anderledes ud.
Men et par min. senere skulle Skagboerne så fuldt fortjent få bolden i mål. Ynglinge spiller og senere ”man of the match”. Mikael Lykke smækker et godt indlæg ind til Brian Eggert, hvis hovedstød blev halvklaret af en godt spillende Hjørring målmand. Riposten får Skagboerne sparket i mål, men dommeren fløjter en sen offside på indlægget, som blev sparket skråt indover og derved kan der ikke være offside, ifølge de sidste regler der er tikket ind på faxen her. Tyveri af dommeren som var meget farvet af de rød klædte Hjørring spillere.
Yderligere 8 min. senere var Rasmus ”Razzer” på spil igen. Indlæg ind til stadig målløse Brian Eggert og denne gang suser hans hovedstød lige forbi stolpen.
2 min. senere kom dommeren så igen i en afgørende og uheldig hovedrolle. På Hjemmeholdets eneste forsøg i kampen, må Skagens målmand Max Friis, for første og eneste gang i kampen ud i fuld længde for at redde et forsøg. Det blev til en halvklaring og på riposten kunne hjemmeholdet sparke bolden i mål til 1-0. Problemet ved det var, at selv hjemmeholdet var overrasket over at målet blev godkendt, da der her var 2 m. offside på målscorer. Om dommerens røde øjne skyldes at han var forblændet at hjemmeholdets røde beklædning, eller om der havde været generalforsamling i bridge klubben aftenen forinden, skal undertegnede ikke gøre sig klog på. Det swingede i hvert fald ikke for manden i sort i forholdet til de blå Skagen spillere.
Denne scoring gav lige Skagen holdet et kraftigt prisdyk, men i det 34. min. var Skagboerne oppe i gear igen. Brian Eggert som er ved at være grøn(lænder) af misundelse på dem der har evnen til at score mål, rundede 2 mand og loppede derefter bolden i en bue over målmanden. For 2. gang måtte Skagboerne se bolden dumpe ned på overliggeren. Sort, sort uheld for Skagen holdet.
Kan det være helt tilfældigt at Hjørring holdet spiller lige ved siden af Fortunas baner. Frk. Fortuna gjorde i hvert fald sit til at Skagboerne måtte forlade Hjørring med fornemmelsen af at være frarøvet alle 3 point.

Man of the Match : Mikael Lykke.

klik på billederne for at forstørre og læse billedtekst

 
Med venlig hilsen
Jan Ole Skatka

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Serie 3: Skagen udsat for tyveri fra A til Z i Hjørring.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger