Kamilla Rytter Juhl´s VM T-shirt på auktion

Kamilla Rytter Juhl´s VM T-shirt på auktion

28. oktober 2009 - kl. 0:23 - af

Det kan nu afsløres at den specielle effekt, som FDF Skagen har på auktion til deres jubilæumskoncert på søndag er, ikke mindre end, én af de T-shirts som vores lokale sportsstjerne

arkivfoto 

Kamilla Rytter Juhl spillede i, da hun vandt VM i mixed double i Japan. Selvfølgelig har Kamilla signeret T-shirten, så der er mulighed for at erhverve sig en meget flot og speciel effekt. Det gøres jo heller ikke ringere at, at selvsamme Kamilla kom i finalen i weekendens Denmark Open, godt nok denne gang i dame double, hvor hun og makkeren Lena Frier desværre tabte efter en meget spændende kamp. Kom og giv et bud på T-shirten – måske er du den heldige der kan gå hjem, iført en verdensmesters trøje, og samtidig opleve et brag af en flot koncert, hvor bl.a. Marianne Mortensen medvirker sammen med sin mand Michael Vesterskov. Hun giver også et nummer sammen med Brassbandet fra Frederikshavn 1. Kreds, som også medvirker ved koncerten.
Koncerten finder sted i den lille badmintonhal på søndag kl. 14.00 – 16.00.
Billetter á kr. 125,00 inkl. kaffe og kage kan købes i forsalg hos Dahl´s brugskunst, og de resterende billetter sælges ved døren.
Læs mere på www.fdfskagen.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kamilla Rytter Juhl´s VM T-shirt på auktion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger