500 tørklæder var ikke nok på Grenen

500 tørklæder var ikke nok på Grenen

1. november 2009 - kl. 17:10 - af

De kom fra hele landet, dem, der elsker Skagen hele året. Og der kom massevis af skagboer. Turistchef Lene Kappelborg fortalte, at der var ca. 200 tilmeldte, men da de medbragte

 500 røde tørklæder med Skagen 365-logoet alle var udleveret, måtte man opgive at holde styr på, hvor mange der i alt deltog i det spændende arrangement på Grenen, hvor de fremmødte med deres kroppe dannede logoet Skagen 365 til ære for en luftfotograf, der ved 11-tiden kredsede over Grenen og tog de officielle fotos fra begivenheden, som vi lige må vente lidt med at vise.
Deres udsendte fulgtes med en professionel københavner-fotograf, Lars Kristian Crone, der i bar’ glæde over vejret, havet, menneskene og Henriks Specieal (læs bjesk) gav tilladelse til, at vi her på avisen måtte linke til hans stemningsbilleder, så hvis du vil se flotte billeder fra Grenen den 1. november 2009 kl. 10-11, så klik her. http://imagopress.dk/grenen091101/ Klik på det første billede, og derefter på Next.

Efter seancen ude på Grenen var der en lille en til at varme næsen på, idet Henrik fra Restaurant De 2 Have havde brygget en speciel bjesk på lyng, lagret på gamle champagnefade. Og Turistchef Lene Kappelborg var ikke utilbøjelig til at tro, at vi her havde starten på en tradition.

Hvorfor ikke mødes på Grenen første søndag i november – hvert år.

Toni fra Sandormen stillede sig sammen med sin kollega gratis til rådighed for alle de deltagere, der ikke selv kunne gå frem og tilbage til spidsen. Tak for det.

Inden hjemturen, skulle tørklæderne afleveres igen – eller betales med 30 kroner, hvis man gerne ville have dem med hjem. Og mon ikke de fleste gerne ville det.
P.S. Det var selvfølgelig ærgerligt, at der ikke var tørklæder til alle, men alligevel godt at der var så mange deltagere, at man ikke skulle ligge ned for at kunne nå sammen for at danne logoet ;o)

Tak for i år - og så er der en lille en til alle

Tak for i år – og så er der en lille en til alle

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '500 tørklæder var ikke nok på Grenen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger