Serie 3: Bund gys blev til brag og tumult

Serie 3: Bund gys blev til brag og tumult

4. november 2009 - kl. 0:30 - af

Lørdagens hjemmekamp for Skagens serie 3, var en der meget gerne skulle vindes, hvis man skulle forny sin serie 3 billet.
Det forrige opgør i Parken i Bindslev endte 4-4 og var ikke uden spænding og dramatik, men lørdagens opgør skulle overgå dette opgør med mange alen.
Gæsterne kunne klare sig med uafgjort for at sikre sig en ekstra serie 3 sæson. Så der var tænding på fra starten af på Spar Nord Arena.
Spillet 10 min. og Skagens ellers solide forsvarsspiller, Kenneth Pedersen kunne åbenbart ikke få spænding nok i dette opgør. Uden at være særlig presset af situationen, følte Kenneth pludselig trang til at aflevere bolden til en af gæsternes angriber. Max Friis i Skagen målet måtte klare med en glimrende redning. Der var vist også et lille diskret kindkys til Max fra Kenneth i omklædningen efter kampen, som en tak for at have reddet kastanjerne ud af ilden for ham.
Det var ligesom startskuddet for hjemmeholdet til at få sit spil til at fungere. 3 min. senere er Morten Jensen igennem, men hans loop over målmanden går lige udenfor målet.
Skagboerne lagde nu et godt tryk på gæsterne og der blev spillet nydeligt fodbold, med et af de gode gamle dyder. Spil ude på kanterne.
I det 16. min. var Rasmus ”Razzer” meget tæt på, men hans afslutning strøg lige udenom målet. ”Razzer” mener selv at den p.t. manglende skarphed, kan skyldes at han måske toppede allerede i ungdomsårene, hvilket ingen tog notits af.
Men lige da det så ud som om, at hjemmeholdet havde styr på det, blev bolden igen tabt i en tilsyneladende ufarlig situation, men når man taber den til gæsternes farligste mand på denne dag, kunne Bindslevs Lars Krogh meget sikkert rende ned og bringe sit hold foran 0-1.
En våd klud i ansigtet på hjemmeholdet og det tryk man havde haft på Bindslev, blev nu noget mere aftagende.
Man var stadig noget rystet i pausen og de første min. af 2. halvleg, viste også at holdet ikke helt havde overvundet chokket.
Men i halvlegens 14. min. dukkede Henrik ”Høne” Bech pludselig op. Henrik ”Høne” som havde haft nogen kampe, hvor det nok har virket som om han var lidt vingeskudt, kunne krydre hans bedste kamp i denne sæson, med et virkelig klasse mål. En løs bold i feltet og Henrik ”Høne” betænker sig ikke, men hammer bolden op i krydset. En fortjent og vigtig udligning til 1-1 var en realitet.
Kampen stod nu og tippede og der var optræk til farligheder i begge ender.
Men, men, 4 min. før tid skete det igen, troede alle på stadion. Sæsonen i en nøddeskal. Stolpe ud og ikke fortjente nederlag. Bindslev kunne bringe sig foran 1-2 og da så Skagens anføre, Kaspar Andersen og dagens ”man of the match” i det 88. min. måtte se gult, så det virkelig sort ud for de blå.
Holdets ”stjernespiller”, Rasmus ”Razer” blev udskiftet og forlod banen med sådan et ”razzeri anfald”. Det skal man bare gøre når man er ”stjernespiller” og bliver skiftet ud. Ind med debut på holdet kom ynglingespiller Martin ”Hanky” Pedersen. De vise ord fra træneren var: ”gå så en og lav det mål”. ”Hankys” svar var: ”nej, jeg går ind og laver to”.
Da stadion uret stod på 90 min. fik Skagboerne tilkendt et frispark. Jon Frandsen fik æren af at sparke og hans forsøg dykkede ned lige foran målmanden, som ikke kunne holde bolden. Riposten endte for fødderne af Martin ”Hanky” som kunne udligne til 2-2.
Da stadion uret stod på 92 min. dukkede en løs bold op i feltet og Martin ”Hanky” satte hælen på og med ryggen til mål, kunne han da han vendte sig om, se at bolden gik i mål til en Skagen føring på 3-2.
Tale om en der holder sit ord. Sekunder efter fløjter dommeren kampen af og en utrolig vending i kampen, havde givet Skagboerne en meget vigtig sejr.
Gæsterne forlod Spar Nord Arena med flere af spillerne med en bestemt løftet finger, imod både publikum og Skagen spillerne. Ikke den pæneste exit for holdet fra Bindslev/Tversted.
Skagen spillerne kan nu selv afgøre sin serie 3 skæbne. Det kræver blot 3 point i sæsonens sidste kamp, som også er på Spar Nord Arena, imod allerede nedrykkede SHI, lørdag kl. 13.00.

Med venlig hilsen
Jan Skatka

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Serie 3: Bund gys blev til brag og tumult' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger