Skagen Skipperskole – et emne ved et politisk duelmøde?

Skagen Skipperskole – et emne ved et politisk duelmøde?

10. november 2009 - kl. 11:52 - af

Blev lidt skuffet, når man som Skaw-bo = borger i kommunen, under søndagens duelmøde imellem S og V, i DMH i Fr.havn, bliver tilråbt med: ”åh nej, ikke det spørgsmål igen” fra enSocialdemokratisk ”partisoldat”, fordi man fremsætter et for mig relevant spørgsmål.
Jeg spurgte panelet ”Hvilke tiltag man kan forvente fra kommunens side, for at få sat skub i byggeriet, af den tiltrængte nye Skipperskole bygning i Skagen?”. Jeg har fornøjelsen af at have skolen som arbejdsplads og er i den grad bekendt med (som de fleste i Skagen by, der følger med i nyhederne) behovet for en større skole. Vi må dagligt sige til nej til uddannelsessøgende, til et erhverv, hvor der rent faktisk er arbejdspladser. Jeg forstår ikke, hvorfor S endnu ikke har forsøgt at påvirke deres erhvervsordfører i FT, der trods alt er tæt på vores erhvervsminister, der er den, der kan gøre hvad der skal til! Derfor fremsatte jeg spørgsmålet – igen. Det var af samme årsag jeg for ca 2 uger siden fremsatte det stort set identisk spørgsmål under A til Ø mødet i Skagen. Indtil nu har jeg rent faktisk stadig ikke fået noget konkret svar fra Borgmesteren om, hvad man kan eller vil forsøge at gøre!

Mvh
Pia Karlsen, Skagen

9 kommentarer til “Skagen Skipperskole – et emne ved et politisk duelmøde?” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

9 kommentarer til “Skagen Skipperskole – et emne ved et politisk duelmøde?”

 • Til Flemming Eriksen – Jeg kender Dig ikke personligt !! Men jeg sejler selv som Skibsfører og har taget min uddannelse på Skagen Skipperskole. Jeg har ved flere tilfælde været Censor på Skagen Skipperskole. Som er en god skole på en velbeliggende placering på Skagen Havn. Skolen trænger til nye lokaler – lad os bevare den del i Skagen. Lad være med at tænke på at flytte den del til Frederikshavn. Beløbet for at gøre lokalerne i Frederikshavn tidssvarende bliver nok ikke billigere end nybyggeriet i Skagen. Og Du må huske på at vi skal osse holde liv i den nordlige ende af kommunen – Ikke kun rende rundt og vande nogle visne Palmer nede i Frederikshavn.

 • Flemming Eriksen

  Til Jan Christensen , jeg bakker op om dem der gør noget , men de må lære realiterne at kende og de er som jeg skriver da jeg selv har været inden for søfarten i mange år og har set hvor mange søfolk blive arbejdsløse , men vi har jo også Martec i Frederikshavn og de har måske ledige lokaler , for så bliver hele søfartsuddannelsen i kommunen , for sådan må man tænke da der ikke er så mange penge at gøre godt med og så håbe det giver flere arbejdspladser . Mvh. Flemming Eriksen …….

 • Jan Christiansen

  Kan ikke undgå at komme med en sidebemærkning til Flemming Eriksen…Håber ikke at din holdning er generel udbredt i Frederikshavn Kommune, for så ser det skidt ud og ikke så sært at det går som det gør…du skulle hellere bakke op om de personer der vil bruge kræfter og tid på projekter der er brug for og er fornuftige i tiden fremover og ikke skeler til partifarve,,,, ikke som visse andre ….noget med “palmer”

 • Flemming Eriksen

  Det kan godt være at du er optimistik Pia Karlsen , men det er ikke holdbart i længden for var danske navigatører bedre end udenlandske så var der jo ikke grund til at gøre dem arbejdsløse for uddannelsen er ens over hele verden , selv danske reder er med til at uddanne søfolk ude i Asien , og der er jo lukket flere søfartskoler her i landet , så fremtiden til søs for danske søfolk er ikke så som du tror . Venlig hilsen Flemming Eriksen …….

 • Kære Flemming Eriksen

  Så slemt bliver det nu ikke. Faktisk mangler der p.t 30.000 navigatører på verdensplan, så fordi en enkelt rederi, vælger nye tiltag lukker hele den danske martime Verden ikke af den grund. Udenlandske officerer vil aldrig kunne hamle op med god dansk kvalitet og professionalisme.

  Vi er fortsat meget optimiske. Den store interesser for navigatør uddannelser på vores Skipperskole, tyder heller ikke på, at der er grund til andet.

  mvh
  Pia Karlsen

 • Flemming Eriksen

  Glem alt om udvielse af skipperskolen , for der er ikke brug for danske søfolk om nogle år da de danske rederier kun vil have udenlandske søfolk , og det har de allerede i de fleste rederider da de er billigst at have ,så glem alt om danske søfolk i fremtiden , de er en udøende race . Hilsen Flemming Eriksen ….

 • Kære Niels Chr. Larsen

  Jeg kan her igen konstatere, at en almindelig pæn omgangstone åbenbart bare ikke ligger til S!

  I min egenskab som formand for Venstre Skagen, havde jeg i foråret (april 2009)arrangeret en besøgs runde med virksomhedsbesøg for 4 V-politiker i Skagen. Vi besøgte 4 virksomheder, bl.a Skagen Skipperskole. Det var iøvrigt omtalt i avisen her, så hvis nogen havde haft lyst til at gøre “seancen” efter, er jeg sikker på dørene ville have stået åbent for andre også. (Skolen er helt upolitisk og derfor står dørene her åben for alle – andre partiforeningsformænd f.eks S kunne sagtens have forspugt skolen om muligheden for et besøg) Jeres viceborgmester Bjarne Kvist er medlem at bestyrelsen på Skagen Skipperskole og jeg er sikker på, at han til enhver tid ville være blevet taget pænt imod, hvis han havde ønsket at invitere lokale regions- eller kommunal politiker på besøg på skolen.

  Vi har i Venstre siden april, ad flere forskellige kanaler, forsøgt at påvirke vores forbindelser i folketinget, bl.a vores beskæftigelsesminister under denne besøg i Fr.havn i april og seneste har vi været i tæt kontakt med Venstre`s erhversordfører.

  Efter jeg på duel mødet i Frederikshavn bragte spørgsmålet igen, har der været en stor interesse for Skagen Skipperskole – også fra pressen. Om det har haft indflydelse på, at S nu har ringet og bedt om at besøge skolen, skal jeg ikke kunne vurdere. Hvor om alting er, er det da glædeligt, at S nu også har indset, at der her er et godt projekt her, der kræver alt den støtte og opmærksomhed, der kan tænkes fra de kommunale politiker.

  Kære Søren Kjelleberg,

  Velkommen ind i kampen, Jeg var slet ikke opmærksom på, at du vidste noget om Skagen Skipperskole. Korrekt, vi får besøg af S på mandag den 16.11 og det er jo fantastisk, at I nu endelig efter jeg på 2 valgmøder har bragt emnet op, har fået lyst til at bese skolen og spørge ind til, hvad I evt. kan hjælpe skolen med. Jeg er blevet skudt i skoene, at jeg grundet min egen politiske obsevans, vil køre valgkamp på emnet Skagen Skipperskole, kan herved konstatere at også andre partier har fundet emnet interessant. I skal være så velkomne, vi glæder os over, at også I nu har fået øjenene op for et godt projekt

  mvh

  Pia Karlsen. Skagen

  V-kandidat

 • Niels Chr. Larsen

  Ja, det er da klart at du har travlt med at at invitere dine egne ned på skipperskolen , og så falde andre for brystet med dine angreb!

  Lad mig da bare oplyse dig om, at der ER arrangeret et møde på Skagen Skipperskole på mandag den 16 november, hvor borgmester og regionsformanden er til stede !!!!

  Derudover er det da fantastisk, at du ikke selv bruger dine kanaler til folketinget, for af den vej at påvirke den konservative Lene Espersen, som er den politker, der har spændt ben for hele financieringen.

  Men de måske ikke så populært at revse sine egne venner i regeringen ??

  Niels Chr, Larsen
  Byrådskandidat for Socialdemokratiet.

 • Søren Kjellberg

  Pia Karlsen fra Skagen er bekymret for hendes arbejdsplads Skagen Skipperskole. Hun synes ikke der bliver gjort nok, for at sikre finansieringen til skolens udbygning. I den forbindelse garantere jeg, at Socialdemokraterne i Frederikshavn kommune vil gøre alt hvad der står i vores magt for at hjælpe Skagen Skipperskole. Vi støtter op om alle gode initiativer, der kan fremme udviklingen i kommunen. Vi har derfor taget initiativ til, at regionsborgmester Ulla Astman og borgmester Erik Sørensen besøger Skipperskolen på mandag, for at høre hvordan de kan hjælpe skolen på vej med byggeriet. Det håber jeg Pia Karlsen synes, er en positiv aktion fra Socialdemokraternes side, i forsøget med at støtte op om Skagen Skipperskole.
  Med venlig hilsen

  Søren Kjellberg

  Byrådskandidat (S)

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Skipperskole – et emne ved et politisk duelmøde?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger