Poul Rode Andersen langer ud efter Erik Sørensen

Poul Rode Andersen langer ud efter Erik Sørensen

19. november 2009 - kl. 8:09 - af

SF i Frederikshavn har i aftes indgået en aftale med C og V – og uden DF, selv om Socialdemokraterne forsøger at mistænkeliggøre os ved at påstå det modsatte. Aftalen indebærer, at SF har fået alle sine ønsker indfriet mod at pege på Lars Møller som borgmester.

Baggrunden er, at knap var blækket tørt på den aftale, vi i aftes indgik med SD, før Jens Hedegaard og andre Socialdemokrater undsagde den.

Jens Hedegaard er tungen på vægtskålen i S-SF-samarbejdet, og med hans opportunisme kunne vi bestandig i de næste 4 år være usikre på, om konstitueringen holdt.

Hertil kommer, at Erik Sørensen i eftermiddag bag om ryggen på SF og i dyb illoyalitet med S-SF aftalen har forsøgt at få Venstre til at indgå en ny konstitueringsaftale, som ville sætte SF uden for indflydelse de næste 4 år for at tækkes de socialdemokrater, som synes, at SF har fået for meget ved S-SF-konstitueringen. Det kunne vi ikke byde de 5000 vælgere, der har stemt på os, og derfor måtte vi handle hurtigt og forsøge at bryde Socialdemokraternes mulige koalition med V.

Det lykkedes, og derfor er vi i SF tilfredse med, hvad vi har gjort. Vi har først forsøgt at lave en aftale med dem, der står os nærmest rent ideologisk, men da vi efterfølgende blev udsat for et bagholdsangreb, måtte vi gribe til den næstbedste løsning som force majeure.

Konklusionen er, at hele skylden for den mislykkede konstituering mellem S og SF hviler på Jens Hedegaards og Erik S.s’ skuldre. De har optrådt helt uansvarligt.

Socialdemokraterne er i øjeblikket uden styring og har helt mistet overblikket. Den ene hånd ved ikke, hvad den anden gør, og sådan nogen kan man ikke samarbejde med.

Paul Rode Andersen

6 kommentarer til “Poul Rode Andersen langer ud efter Erik Sørensen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Poul Rode Andersen langer ud efter Erik Sørensen”

 • Søren Kristiansen

  “Vælgerne glemmer altså ikke så let”. Siger Jan Andersen. Jo det gør de. Debatten er allerede taget af, og om 4 år står vi her så igen. En forsker ved Syddansk Uni. udtalte i går at den lave valgdeltagelse skyldes der ikke er spor forskel på de enkelte partier. Alle siger de vil det samme, og så bliver folk altså hjemme på sofaen. Når en valgkamp pr. tradition skal være så “pæn”, og kedelig så forstår jeg godt borgerne ikke gider kommunal valg.

 • “Lur mig, om ikke SF ender med at pege på Lars Møller”, skrev jeg for fire måneder siden på Frederikshavnerlistens hjemmeside. Jeg anbefalede vælgerne at stemme på liste L for at undgå ubehagelige overraskelser. Havde Frederikshavnerlisten fået mandater, ville situationen have set anderledes ud. SF formåede at føre vælgerne bag lyset, og Frh.listen blev ikke det alternativ til SF, vi havde håbet. Selv Enhedslistens vælgere stemte SF. Nu har Rode & Co. fire år til at forklare sig, inden der vanker smæk!

 • Det her kan man da kalde, at tage r*ven godt og grundigt på sine vælgere.

  Poul Rode kunne lære af sin parti kammerat i Aalborg, som blev tilbudt borgmester posten for at dolke vælgerne i ryggen.

  Hun sagde fornuftigt NEJ tak, og fik derved respekt af både venner og fjender.

  Man kan nu kun håbe, at Poul Rode og hans partikammerater i kommunen, nyder de næste 4 år på stolen, for jeg er ret overbevist om, at det også bliver deres sidste 4 år.

  Vælgerne glemmer altså ikke så let.

 • Michael Thomsen

  Tja det er vel også bedre end de er med til at køre ud over afgrunden

 • Niels Chr. Larsen

  Og samtidigt kan vi jo så se, hvilken holdning det er , Poul Rohde har anlagt overfor alle andre end sig selv i dagens avis.
  Da dette valg jo også gælder for Sæby og Skagen, er jeg nødt til at ønske Møller Held og Lykke på rejsen de næste fire år, den bliver nok mere spændende end der var spået på forhånd.!

  Niels Chr. Larsen

  S i Skagen

 • Peder Key Kristiansen

  I lokalpolitik må man jo åbenbart være forberedt på lidt af hvert, men jeg må nu sige at jeg har lidt ondt af jeres to nye byrådspolitikkere som troede de skulle ind og gøre en indsats for bedre forhold for de socialt udsatte, de unge, folkeskolerne og arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser, nu kan de jo så starte med at bruge 4 år på at skære disse områder helt ned sammen med Venstre …

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Poul Rode Andersen langer ud efter Erik Sørensen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger