Ny bestyrer på Skagen Sømandshjem

Ny bestyrer på Skagen Sømandshjem

2. december 2009 - kl. 8:52 - af

Den 1. feb. 2010 begynder en ny bestyrer på Skagen Sømandshjem. Det har været en lang proces med flere genopslag, før den rette bestyrer til Sømandshjemmet endelig blev fundet. Det har været vigtigt for bestyrelsen at finde en person, som kan varetage den kombination af formål, som Sømandshjemmet har. For Sømandshjemmets drift og virke er det vigtigt både med en sund økonomi, men også at det kan være et ”hjem”, hvor både fiskere og søfolk, personale og øvrige gæster kan mødes i en god og hjemlig atmosfære, hvor det kristne budskab er en vigtig del heraf, bl.a. ved at der holdes daglige andagter på Sømandshjemmet.

Den nye bestyrer hedder Jannie Dalsgaard. Hun er uddannet grafisk designer og kommer fra et job som bestyrer på Qaqortoq /Julianehåb på Grønland. Jannie Dalsgaard er 35 år og har nær familie her i det nordjyske, bl.a. er hendes søster og svoger bestyrerpar på Frederikshavn Sømandshjem.
Bestyrelsen for Skagen Sømandshjem er overbeviste om, Jannie Dalsgaard med sit gode humør, sit gåpåmod samt sin faglige kunnen vil være i stand til at tilpasse Sømandshjemmet til de behov, der er i dag, samtidig med at hun vil kunne bevare Sømandshjemmet i den ånd, som det har været drevet i 100 år!!

Søren og Kirsten Andersen stoppede som bestyrerpar d. 1. august, og siden da har Jytte Kusk, som tidligere har været på Frederikshavn Sømandshjem vikarieret som bestyrer, og hun har sammen med personalet på en god måde stået for den daglige drift.

I forbindelse med Sømandshjemmets 101 års fødselsdag d. 28. februar 2010 påtænkes et arrangement, hvor den nye bestyrer vil blive budt velkommen. Samtidig vil der blive taget en forsinket afsked med Kirsten og Søren Andersen. Mere herom senere.

Jannie Dalsgaard

Jannie Dalsgaard

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny bestyrer på Skagen Sømandshjem' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger