Skagens nye bolighus åbner på fredag

Skagens nye bolighus åbner på fredag

9. december 2009 - kl. 0:58 - af

Der bliver fest og sjov fredag fra klokken 11-20, når Trælasten Skagen udvider med Huset Holst Bolig Design, og der er god grund til at feste.                                       
– Vi har arbejdet på det her i mange år, og vi er utrolig glade for fredag at kunne invitere hele Skagen til åbning af Huset Holst Bolig Design, siger trælastens direktør Jens Holst.
Det nye bolighus afløser den tidligere køkken- og badudstilling og er opført i to etager på trælastens matrikel. Huset tilfører ikke kun den godt 100 år gamle virksomhed nyt blod, men også byen nye muligheder.
– Vore kunder er primært her og fru Jensen fra Skagen, men heldigvis har vi også mange kunder fra store dele af Nordjylland samt naturligvis også en mange deltidsskagboer. Vi tror på, at mange vendelboer gerne kører til Skagen for at besøge Huset Holst Bolig Design, og jo flere gæster i Skagen jo bedre, siger Jens Holst.
Bolighuset rummer flotte udstillinger af køkkener og badeværelser, og der er også for eksempel et bredt udvalg af brændeovne, gulvbelægning og alt andet spændende til en god bolig.
– Vi har dygtige medarbejdere klar til at servicere kunderne, og så er vi rigtig glade for at kunne tilbyde totalløsninger med alt lige fra tegning og rådgivning til det rent praktiske arbejde. Vi har nemlig i vores egen montørafdeling ansat tømrer Villy Hansen, der kommer fra HF-Byg i Skagen til at installere køkkener, døre og vinduer samt klare andre småreparationer, der måtte blive nødvendige, siger den daglige leder af Huset Holst Bolig Design, Finn Frøstrup.
Bolighuset er blevet primærforhandler af Designa-køkkener og alt det øvrige, som Designa leverer til boligen.
Fredagens åbningsfest byder blandt andet på musik af Mads Toghøj, dejlig mad og vine fra Restaurant De 2 Have og Henrik Tachau. Maiken fra “det lille kaffehus” byder på kaffe og masser af lækkerier.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagens nye bolighus åbner på fredag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger