Børn fra Skagen med i Ramasjang-live juleaftensdag

Børn fra Skagen med i Ramasjang-live juleaftensdag

16. december 2009 - kl. 9:00 - af

Lørdag den 12. december stod knap 30 forventningsfulde børn klar til julerejse mod Aalborg, arrangeret af Frederikshavn Kommunes Biblioteker. Langt de fleste børn kender udsendelsen Ramasjang Live, der bliver sendt hver eftermiddag mandag – fredag kl. 17 på DR’s nye digitale børnekanal, Ramasjang. Udsendelserne bliver sendt live fra børnebiblioteket i Aalborg og er åbne for publikum. Interessen for Ramasjang er stor blandt børn, men langt de færreste har mulighed for at overvære en udsendelse. Men det har Børnebibliotekerne i Frederikshavn Kommune nu lavet om på, ved at invitere børn med på julerejse.
Hele lørdag var Ramasjang-optagelserne i fuld sving. Da vi ankom til Aalborg Hovedbibliotek, indtog børnene hurtigt børnebiblioteket og sugede Ramasjang-stemningen til sig. Optagelserne til ”Ramasjang Live – Det juler for fedt på DR 1”, er afløseren for det kendte ”Mens vi venter…”, der igennem mange år har bidraget til julestemningen juleaftensdag. I år bliver det ekstra spændende for knap 30 børn fra Skagen, Sæby og Frederikshavn, når de sammen med familien kan opleve sig selv på landsdækkende jule-tv.
Dagens program bød pü interviews med Malte og Rune, skuespillerne fra julekalenderen Pagten, Monsterquiz med deltagere fra Frederikshavn Kommunes Biblioteker, eksklusiv optrÌden med Pelle B fra MGP, og sidst, men ikke mindst, vÌrterne Sofie og Mikkel.
Børnene fik lov at møde virkeligheden bag tv-mediet og se, hvordan en tv-udsendelse bliver til. Det i sig selv var spÌndende, men isÌr det nÌre møde med kendisserne gjorde stort indtryk.
Det var en lang dag med mange pauser mellem optagelserne, men børnenes engagement og indlevelse har ikke blot imponeret bibliotekarerne, men ogsü DR-tvholdet, og det er bestemt ikke sidste gang, børnebiblioteket flytter et arrangement ud af huset.

GlĂŚdelig Ramasjang-jul!

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børn fra Skagen med i Ramasjang-live juleaftensdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Š 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger