Den kommende borgmester til “Skagen har englelyd”

Den kommende borgmester til “Skagen har englelyd”

19. december 2009 - kl. 12:21 - af

“Skagens englelyd” var i går,den 18. december,  på visit hos Skagen Design (Skagen Ure)på Sct. Laurentiivej. Også her, var arrangementet et pænt tilløbsstykke. Ca 100 mennesker havde taget opstilling foran butikken i det flotte, men lidt kolde vintervejr og stod forventningsfulde klar til modtagelse, af de skønne små englepiger, som stadsmæssigt ankom i hestevognen kl 16.00.

Her skulle pigerne åbne dagens “låge” ved hjælp af en tryllestav, der med få slag fik spængt et antal ballonner, der til lejligheden var opsat på gitter lågen. Herefter åbnede “lågen” sig og gæsterne kom hurtigt indenfor i varmen.

Traditionen tro, var der musikalsk underholding ved Knud-Erik Thrane, Tina Siel og Tine Lilholt. En dejlig jule koncert, fyldte i en times tid, til stor nydelse for de fremmødte, det smukke lokale. Efter koncerten blev der budt på dejlig hjemmebag og en kop kaffe.

Kommunens kommende borgmester Lars Møller, der i anden anledning, var inviteret til Skagen af turistchef Lene Kappelborg, nåede også lige forbi og fik fornøjelsen af at opleve, hvad det vil sige, når vi i Skagen siger “Skagen har englelyd”!

 

 
Vores kommende borgmester Lars Møller.
Til venstre ! Venstres formand i Skagen
Pia Karlsen

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger