Babettes – og Kirstens – ”gæstebud”

Babettes – og Kirstens – ”gæstebud”

29. december 2009 - kl. 7:21 - af

Folkeuniversitetet i Skagen – FOKUS – genoptager arrangementerne : ”Foredrag, mad og film”. Denne gang i samarbejde med aktivitetsudvalget under menighedsrådet i Skagen. Første arrangement finder sted

Torsdag den 14. januar 2010 klokken 16.30 i Sognehuset

Temaet for denne aften er Karen Blixen. Foredraget holdes af Gudrun Hjort Nielsen, der har stor erfaring i at formidle interessante emner via den mundtlige fremstilling. En erfaring, der er høstet på Pensionisthøjskolen Rude Strand, hvor Gudrun dels har været lærer, og dels har været ”højskolemor”, da hendes mand – Bjarne Nielsen Brovst – var forstander dér. Gudrun Hjorth Nielsen fortæller, at Karen Blixen har været på skemaet i mødet med flere hundrede videbegærlige kursister hvert år, og at hendes litteratur er blevet læst og diskuteret fra mange synsvinkler. Gudrun finder, at Karen Blixen er et stort, spændende, udfordrende og uudtømmeligt emne.

Efter foredraget bydes der til bords. Aftenens menu er kreeret af Kirsten Sørensen, der bl.a. er kendt fra Caféen på Skagens Museum.

Herefter vises den prisbelønnede film ”Babettes Gæstebud” – en filmatisering af Karen Blixens fortælling fra 1950 af samme navn – instrueret af Gabriel Axel i 1987.

Prisen for hele arrangementet er 225 kr.

Tilmelding er nødvendig af hensyn til maden. Man kan tilmelde sig senest mandag den 11. januar 2010 på tlf. 98 44 47 60 (By-og Egnsmuseet) i tidsrummet 11-15 på hverdage. Aftenen slutter ca. kl. 21.

Næste arrangementer i Folkeuniversitetet bliver den 28. januar 2010 med Peter Schrøder og den 11. februar med Anders Thyrring  Andersen. Begge disse foredrag bliver med foredrag, mad og film. Vi bringer udførlig omtale senere.

2 kommentarer til “Babettes – og Kirstens – ”gæstebud”” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Babettes – og Kirstens – ”gæstebud””

  • Grete Ehrenreich

    Jo, det er korrekt. Men S og K sidst i ordet stod for Skagen Kommune, som ikke eksisterer mere. Det nye navn FOKUS er blot betegnelsen for Folkeuniversitetet i Skagen.

  • William Petersen

    Måske husker jeg forkert – men kaldte man ikke Folkeuniversitetet FUSK i sin tid?

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Babettes - og Kirstens - ”gæstebud”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger