DF glad for at S nu ændre holdning

DF glad for at S nu ændre holdning

15. januar 2010 - kl. 19:12 - af

Dansk folkeparti vil ikke være med til en prisstigning af maden til ældre i Frederikshavn kommune. Dansk Folkeparti fik i forbindelse med finanslov forhandlingerne gennemført, at prisen på en hovedret til ældre ikke må være mere end 45 kr. Desuden er det sådan at køb af biret skal være frivilligt for den ældre.

Prisen skal være delt op så den ældre kan se, hvad der betales for hver enkelt ret. Det skal selvfølgelig også være sådan at den ældre kan blive mæt, det kan jo være et spørgsmål om ekstra kartofler.

Derfor er det glædeligt, at se socialudvalget nu er kommet den den konklusion, at det ikke giver mening, at sætte prisen på mad op nu, for derefter at blive tvunget til at sætte den ned igen til sommer

Dansk Folkepartis byrådsgruppe er derfor godt tilfreds med at Birgit Hansen (S) på socialudvalgsmødet den 13 jan. meldte ud at S ikke vil være med til en prisstigning, selv om det gamle byråd, havde vedtaget en kraftig stigning på 22% af maden der bliver bragt ud til ældre, det ville jo også være at lave grin med de ældre. Derfor skal Birgit Hansen have ros for at S nu ændrer holdning.

Vi må jo så håbe at V. K og SF også kan se det fornuftige i ikke at sætte prisen op nu for derefter at være tvunget til at sætte den ned igen.

Havde Dansk Folkeparti ikke fået et loft over ældremad gennemført i forbindelse med finansloven, så ville byrådets afgørelse om en kraftig stigning maden til ældre træde i kraft og så havde S nok ikke ændret holdning til det.

Ovenstående har vi modtaget fra Carsten Sørensen, nyvalgt byrådsmedlem hos Dansk Folkeparti.

En kommentar til “DF glad for at S nu ændre holdning” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “DF glad for at S nu ændre holdning”

  • William Petersen

    ‘Havde Dansk Folkeparti ikke fået et loft over ældremad gennemført i forbindelse med finansloven, så ville byrådets afgørelse om en kraftig stigning maden til ældre træde i kraft og så havde S nok ikke ændret holdning til det.’

    Det kan man jo ikke vide, Carsten Sørensen – medmindre du ligefrem har spurgt nogle socialdemokrater om det forholder sig sådan.

    Ellers er det jo rent hypotetisk.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'DF glad for at S nu ændre holdning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger