Flot 3. plads til kokkeelev på Ruths Hotel

Flot 3. plads til kokkeelev på Ruths Hotel

27. januar 2010 - kl. 9:46 - af

Der var masser af talent og høje ambitioner hos de ti hold, der stillede op til DM for Kokkeelever på Foodexpo 2010 i MCH Messecenter Herning. Vinderne af den prestigefyldte titel blev 19-årige Steffen Bach Mikkelsen, Malling & Schmidt i Århus, og 20-årige Jane Skov Grabow Jensen Strobel, Molskroen i Ebeltoft – begge fra Silkeborg Tekniske Skole.  På 3. pladsen kom Christian Milling Nielsen, fra Ruths Hotel, og hans makker Morten Falk.

DM-finalen i Herning, som startede med en skriftlig teoriprøve, gik ud på at fremstille en tre-retters menu på grundlag af en udleveret råvarekasse. Vindermenuen bestod af bl.a. af havtaske, rimet jomfruhummer, sellerigratin i varm mousse, højreb med ristede kartofler, mynteparfait med chokolade-crunch og æblekage med vanillecreme.

– Tak for mad. I har stået for en flot præstation, og flere af desserterne var helt på højde med dem, vi så ved Årets Kok i søndags. Det, der kendetegner dem, som kommer på podiet, er først og fremmest træning. Vi kan se, at der er lagt masser af timer og arbejde i maden, lød det fra overdommeren.


Andenpladsen ved DM for Kokkeelever gik til Marc Nygaard Foged og Asmus From-Nielsen, Kold College Odense, mens Christian Milling Nielsen og Morten Falk, Food College Aalborg, tog den sidste plads på podiet. Kokke-douen fra Aalborg blev vinder af hygiejneprisen, der gives til det mest præsentable køkken under DM-finalen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot 3. plads til kokkeelev på Ruths Hotel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger