Jyllandsserien: Ålbæk vandt på udebane

Jyllandsserien: Ålbæk vandt på udebane

27. januar 2010 - kl. 10:43 - af

Det første opgør mod Four Star, (sammenslutning af 4 klubber i området vest for Århus) endte med et ét måls nederlagt på hjemmebane til Ålbæk.
Ålbæk var indstillet på at der var mulighed for at hente point i Århus forstaden Hinnerup. Ålbæk kom også rigtig godt fra start og kom foran 8-4 og kunne gå til pausen med en føring på 11-8. Det blev som ventet en lidt målfattig kamp idet Four Stars har rækkens absolut bedste forsvar der sjældent lukker over 20 mål ind. Ålbæks mål var således at scorer over 20 mål, og det lykkedes sammentid med man holdt hjemmeholdets skytter nede. Ålbæk førte konstant gennem 2.halvleg med 3-4 mål og vandt kampen 24-19

Efter en periode med mange brændte straffekast, var det dagen hvor der var 100% udnyttelse på denne mulighed fra Ålbæks skytter. Idet Auning IF vandt over Grenå har ÅHK fortsat 4 point ned til stregen.

På søndag kl. 19.00 spiller Ålbæk netop hjemme mod Grenå i en vigtig kamp. Grenå er nedrykker fra sidste års 3.division og hvis Ålbæk tager de to vigtige point vil det næsten være ensbetydende med endnu en nedrykning til Grenå IF, men endu et skridt i den rigtige retning for ÅHK.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Jyllandsserien: Ålbæk vandt på udebane' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger