Standerhejsning på lørdag på Skagen Stadion

Standerhejsning på lørdag på Skagen Stadion

28. januar 2010 - kl. 9:35 - af

Lørdag d. 30. januar er der standerhejsning for senior og ynglinge (U19) i SIK.  Kl. 13.30 vil SIK´s vimpel gå til tops på Spar Nord Arena. Efter en gang let træning (hvis banerne er sneryddet) vil SIK´ s Venner være vært ved en gang suppe i klubhuset.Det er ikke fordi seniorafdelingen først nu skal til at gøre sig klar til den første turneringskamp som spilles 1. april i Vivild, nej de har været i gang siden 5. januar hvor træningen blev skudt i gang i Skagen Kultur- og Fritidscenter hvor seniorerne hver tirsdag har boksetrænet for at få smidt nogle af de overflødige kilo som er kommet på i vinterpausen.
Torsdag d. 21. januar var så første gang der skulle trænes på græs. Desværre er snedækket på SIK´s baner stadig ikke til at der kunne spille bold. Derfor blev de fremmødte sendt ud på en 8 km løbetur.  Nu kan v i så bare håbe på at vi snart få lidt tøvejr så vi kan komme ud og spille lidt fodbold inden vi skal spille den første træningskamp som efter planen er lagt til torsdag d. 4. februar hvor FFI´s jyllandsserie hold gæster Skagen, siger træner Jesper Nielsen.

 

 

Selvom det ikke er tid til standerhejsning for ungdomsholdene endnu starter U15 drengene deres træning på lørdag. Træner Eric Stensgaard og Brian Pedersen har kaldt til opstart lørdag kl. 10:30 for at indlede træningen hen imod at forsvare den fine oprykning som holdet spillede sig til i efteråret hvor de rykkede op i Drenge A.

På SIK´s hjemmeside, www.skagenik.dk  kan du følge med i hvornår de forskellige hold starter deres træning. Det er allerede besluttet at der er standerhejsning for U17-U10, piger og drenge lørdag d. 6. marts kl. 13:30. De sidste hold U9-U5 holder deres standerhejsning onsdag d. 8. april kl. 17.00.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Standerhejsning på lørdag på Skagen Stadion' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger